čiščenje tuš kabine (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

srecka nosecka -> čiščenje tuš kabine (16.12.2008 17:48:25)

Imam eno leto staro kabino, pa jo kljub rednemu čiščenju ne uspem očistiti do sijaja, kar pa me zelo moti. S čim vi čistite vrata tuš kabine, na katerih se nabira vodni kamen

pajkica -> RE: čiščenje tuš kabine (16.12.2008 18:13:09)

S Cilitom!

MTFP -> RE: čiščenje tuš kabine (16.12.2008 18:21:20)

Kolpasan ima eno fino čistilo. Vse gre stran! Samo ima pa zelo agresiven vonj... jaz ga 1x na dva meseca uporabim, ker uniči vso tisto "skrito" umazanijo.

urška -> RE: čiščenje tuš kabine (16.12.2008 18:23:49)

smac proti vodnemu kamnu. 

NEVA-1 -> RE: čiščenje tuš kabine (16.12.2008 19:13:25)

Tudi jaz približno enkrat na mesec tuš kabino s čistilom od Kolpasana pomijem in gre ful dobro stran, mi pa vonj ni močen, kot recimo druga čistila za kamen.

nadya -> RE: čiščenje tuš kabine (16.12.2008 20:18:00)

Jaz tudi Cilit uporabljam. Zakon [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

mily -> RE: čiščenje tuš kabine (17.12.2008 13:06:16)

Sem že na eni drugi temi napisla, pa ok. jaz sem skos uporabljala Cilit in je šlo super stran. Ampak baje se mi je glih zarad tega kabina uničila. namreč spodaj na profilih mi je čist spokala in je bla še grša. Tko da smo celo zamenjal in tudi jaz zdej uporabljam samo tole čistlilo od Colpa san. Našpricam enkrat na tedn ali vsaj na 14 dni in gre vodni kamen stran čisto brez drgnjenja.

ery -> RE: čiščenje tuš kabine (17.12.2008 18:28:00)

Kje pa se kupi to čistilo od Kolpasan??

NEVA-1 -> RE: čiščenje tuš kabine (17.12.2008 20:46:36)

Jaz ga kupim v trgovini Sam, ki spada pod skupino Top dom, naj bi ga imeli tam, kjer prodajajo kopalnce Kolpa-san, saj tko so men povedal v trgovini

mala zirafa -> RE: čiščenje tuš kabine (17.12.2008 21:47:01)

Viacal prekaša vse.Jaz s cilitom nisem bla zadovoljna.

maja1488 -> RE: čiščenje tuš kabine (18.12.2008 8:52:58)

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Kja je to in kje kupiš? Prvič slišim.

blaža -> RE: čiščenje tuš kabine (18.12.2008 9:00:42)

Ravno zato, ker je tuš kabina katastrofa za čistit, je spomladi, ko bomo delali na novo kopalnico, ne bomo dali not. Imam v mislih zidek, oblečen v ploščice in samo vrata. Tuš kabino bi bilo treba po vsakem kopanju temtljito obrisati, vse kapljice, pa vseeno se na vodilih nabira svinjarija in jaz sem jo čistila kar z staro zobno ščetko. Kado z Cifom in steklo oz plastiko pa z Viakal plus, ne vem, če se dobi pri nas, je pa šprica in gre res dobro vodni kamen proč iz tuš kabine in iz ploščic.

ključek -> RE: čiščenje tuš kabine (18.12.2008 9:03:02)

IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1

Tudi jaz približno enkrat na mesec tuš kabino s čistilom od Kolpasana pomijem in gre ful dobro stran, mi pa vonj ni močen, kot recimo druga čistila za kamen.

jaz imam tudi to čistilo. se pravi je samo za 1x na mesec??kaj pa tedensko čiščenje, s čim pa takrat pucate????

mily -> RE: čiščenje tuš kabine (18.12.2008 9:50:52)

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ravno zato, ker je tuš kabina katastrofa za čistit, je spomladi, ko bomo delali na novo kopalnico, ne bomo dali not. Imam v mislih zidek, oblečen v ploščice in samo vrata. Tuš kabino bi bilo treba po vsakem kopanju temtljito obrisati, vse kapljice, pa vseeno se na vodilih nabira svinjarija in jaz sem jo čistila kar z staro zobno ščetko. Kado z Cifom in steklo oz plastiko pa z Viakal plus, ne vem, če se dobi pri nas, je pa šprica in gre res dobro vodni kamen proč iz tuš kabine in iz ploščic.

To je full dobr. Jst sem tut rekla, da bi tko nardila, če bi mela možnost.

jst prejšne sploh nisem mogla več spucat. Sem tut s krtačko čohala, pa ni šlo. Ker koker se enkrat nabere tista svinjarija je fertik. Sva pol iskala tako kabino, da ima pri vodilih čimmanj skritih robov.

Drugač se jo men ne da po vsakem tuširanju obrisat, tko da se vodni kamen res dokaj hitro nabere. Enkrat na mesec je men premal za čiščenje. Jo zrihtam enkrat na teden, max. na dva.

botrca -> RE: čiščenje tuš kabine (30.12.2008 12:19:49)

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Kja je to in kje kupiš? Prvič slišim.

Mene tudi zanima. Nisem bila zadovoljna s cilitom niti z mr.muscolom...ma popi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image]...

Stran: [1]