|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odg: ZA NAS (212. nadaljevanje)
6.4.2005 9:47:16   
larisa
Pozdravljene,

počasi se vračam na stare tire in ko vas preberem ne morem da nebi kaj napisala. Danes sem mogla spet dat kri ker mi nosečnostni hormon preveč počasi pada in je čist možno da me bojo mogli še enkrat operirat:(( in pol mi še sestra tam reče ja gospa saj vi ste pa še vedno noseči:hudicek: halooo, a nič ne razmišljajao da nam je težko:zmeden:.

Astra vidim da te obhajajo čutva ki so nas pogosto a pri tebi jih nismo bile vajene. Veš verjetno je res da je bolje da bi odklopila, da bi pozabila, da bi se posvetila čemu čisto drugemu. Veš jaz sedaj ne smem zanosit in čeprav mi je še vedno hudo da mi zopet nosečnost ni uspela, se sedaj ko vem da ne delam na dojenčku čisto drugače počutim, nisem tako napeta, ponoči se ne zbujam, kar sem prej se, v vsem bolj uživam in se prej sploh nisem zavestno zavedala da sem pod takim pritiskom. Vem kako se počutiš in vem da nasvete dajat je najlažje ampak poskusi malo pozabit na to. Pa še težave ki jih imaš-družina, delo,...to je STRES in pod stresom ženska mnogo težje zanosi! Najbolje bi bilo da rečeš npr. sedaj pa do junija ne bomo delali :duda: in RESNIČNO :sloncek: SAMO takrat ko vama res zapaše in si zadaš do takrat en drugi cilj za osvojit in potem je vse možno da se zgodi... Jaz sem s tabo in upam da me ne vzameš kot pametovanje ampak kot da ti želim dobro:rozica::rozica::rozica:

Tinkamiška, Gea sej bo, boste vidle. Sonček je in vse se rojeva in tudi plodnost narašča tako da sedaj bo sigurno čas za lepe spremembe. :rozica::rozica::rozica:

Vse vas lepo pozdravljam in sedaj sem v krepkem zaostanku in res ne vem kaj se s katero dogaja zato upam da bom kmalu na tekočem, če se pa kateri da pa lahko na kratko napiše kako stvari pri kateri kaj stojijo.

Lep dan Larisa:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.4.2005 9:53:19   
emaa
Živjo punce
No larisa pa si me prehitela. Malo sem si že opomogla, da se začenjam veselit, da bom teta, čakam pa še vedno, da bom jaz na vrsti. Zdaj se bom poskusila naročiti na UZ, bomo videli. Upam, da kmalu pridem do termina.
Astra upam, da boš kmalu Biba, pa ne obupat, ko boš slabe volje se zjoči, kriči, pogovori, pol pa se zazri naprej, zakaj vse to počneš. Da bi pa zdaj obupala, ko si tako dolgo pot prehodila, to pa ne.
Naše nosečke kako ste, bambi upam, da so te že pomirile punce zgoraj, da je vse v redu.
Anitka držim pesti, da dobiš termin za naslednji teden za laparo. Pika kako kaj motoristični užitki, je nekako lažje prenašat vse to čakanje, če maš kak interes. Sisy, saj bo bolje, zdravniki bi pa lahko tudi malo pomislili preden kako bleknejo. Buškica upam, da si dobila vse informacije in da so dobre, da bosta kmalu na vrsti. Beti za tvoj optimizem pa ena :rozica:
Neni, klarisa in Goya držim pesti, da bo tokrat uspešno. :miska: :miska: :miska: :miska: :miska:
Če sem kako pozabila, naj mi oprosti, pa sama kaj pripiše.
Ema

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2005 10:18:18   
tinkamiška
Astra in Ema(odgovarjam na 211. nadaljevanje)jst sem 31 let, pa bi tut rada mela tri:)-

Ne jst sploh ne morem planirat za tolk let naprej, ker me pol panika zagrabi...najprej je treba tega, ki ga že kar nekaj časa čakam, ustvarit, pol bomo pa vidli kako naprej:rozica:

Jst mam jutr UZ in bomo vidli, če se bo zgodila O:rozica::rozica::rozica:

Jst se pa danes tako:love::love::love:počutim, komaj čakam, da pride možek domov;)

Punčke sonček je!!!:):):) A ni to en lep razlog sa vesel bit?:rozica:

Počasi korak po korak do dobre volje:metulj:

Žalim vam lep dan

Tinka

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2005 11:01:44   
koala
Hojla punce!

Astra a ti si pa žalostna. Veš tudi mene dostikarat prevzame občutek, da mi ne bo nikoli dano da bom mama. Pa še ko zvem, da nekatere zanosijo kar tako mimogrede, pol pa ne znaju cenit tega zaklada, ki ga imajo. Otroci pa trpijo! Kriza, danes že imam taki dan da bi najraje nekaj razbila! Saj ko daš vso to energijo ven, je bolje. Mislim, da se bom danes še posebaj posvetila rekreaciji. Kriza pač!! Pa da se bolje počutiš, ker nisi sama. Normalno! Jaz tudi. Komaj že čakam da se nam bo uspelo dobit!

Anitka, a da ti je nekdo prišepnil da bov kamlu potrebovala voziček? Iz tvojih tipk v božja ušesa.

Koala

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2005 11:05:18   
emaa
a ni to smešno, da tiste, ki si želimo "veliko" družino, tako težko pridemo do prvega otroka. Pa tudi to bo, moja mami je bla 38, ko je imela mojega najmlajšega brata, pa ne bi bilo sile, tudi če bi bilo to kako leto pozneje. Je pa res, da so ji vsi sikal, da je prestara, razen nas otrok, sem danes vesela za mojega bratca (ni več bratec, mulček bo letos 17, je tak kot prekla, suh in velik)
Tud mi bomo pršle do otrok, mogoče zarad klomifena do večih naenkrat:bravo:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2005 11:32:01   
Skorpija
Se bom še jaz tuki malo stipkala. Midva z mojim dragim sva oba rastla gor brez družine, malo sva bila osamljena, malo prehitro zrela in po drugi strani malo predolgo trapasta. Oba pa si želiva res veliko družino, polno hišo sreče in solz, prepirov, pobotanj, praznovanj, pač vsega kar prinese življenje.

Še vedno pa imava oba doma težke situacije, moj dragi še dosti težjo od mene - skrbi za zelo staro umirajočo babico, pri meni doma pa se tudi vrstijo bolezni, skrb za pubertetnike in tako naprej. Malo se vidiva, skoraj ga ni dneva, da bi ga skupaj preživela v miru, kaj šele kam šla.

Ampak ko prideva pa v najin domek, ki ga obožujeva in je najlepši kotiček na svetu, je pa včasih tako prazen in potem je tako težko si to povedat in se potolažit.

Joj no sem pojamrala ko stara mama, ampak saj veste...

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2005 12:06:47   
emaa
sem ravno klicala v bolnišnico Trbovlje iz firbca, da se vnaprej pozanimam. Čakalne dobe za laparo in histero so poslušte to teden do 14 dni, samo na napotnici moraša imeti vpisan sprejem, operacijo in preiskave (1,2,3,4), poseg opravijo do 15 dne ciklusa.
V Ljubljani pa čakaš, ko pritisnjen. Bom vidla kaj mi bojo rekel naslednji teden, če dobim ob pravem času M, pol pa kar v Trbovlje, ker so mi za UZ v LJubljani rekli, da ga bodo delal tretji teden ciklusa (je sicer ta, pa je že vse polno), tako da z veliko sreče pred koncem maja ne bom na vrsti, prosim no.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2005 12:36:34   
bambi
Ah, zopet takšno vzdušje tukaj, žalostno..... Tudi jaz sem danes bolj tako, ker sem dobila zopet močan izcedek, pa tako me na trenutke zvije tam odspodaj, kot da bom dobila M. Sem čisto panična, da ne bi bilo z mojo :duda: kaj narobe...... prav vesela sem, da mi je ob večerih še ful slabo, vsaj vem, da se še nekaj dogaja.... in tako kot ste rekle, najprej se boriš tako dolgo, da zagledaš :modri:, daš skozi toliko padcev in solza, potem ko zagledaš :modri:, pa se kar naprej bojiš, da ne bi bilo kaj narobe..... MOj boj za :duda: je tudi trajal kr 2 leti, najprej nosečnost, pa smrt otroka, pa 1 leto poskušanja in nič.... in kar naenkrat bom stara 32 in vsak dan prosim boga naj mi nakloni vsaj enega otroka in prosim za njegovo zdravje....

Draga moja Astra, tvoji občutki so čisto normalni, pridejo dnevi ko bi najraje umrl, vsaj meni je bilo včasih tako in sem se spraševala zakaj se sploh borim v svojem življenju, zakaj mi ni dana lažja pot, tako kot drugim, zakaj se za vse na svetu moram borit 3x bolj kot ostali in ko mi končno uspe..... zakaj me potem udari..... in tako kot si napisala, tukaj smo zato, ker smo v podobni situaciji in ker vidiš, da nisi sam, da so ljudje, ki ti stojijo ob strani in te znajo potolažit.
Vsaj nekaj dobrega je v zraku in to je sonček, ki nam bo lepo ogreval srček.....

Zdaj ko boste to prebrale, se za trenutek nasmehnite.... zame prosim :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Bambi

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2005 13:06:45   
cmokec
Bambi tako lepo in resnično si napisala, da ni kaj dodat.

Jaz sem se nasmehnila :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2005 13:25:27   
Bety
Ohhhhhhh Bambi...prosim te ne me strašit s tistim izcedkom...pa krči v maternici....ufffffff....

VSE BO V REDU, KER VEM, DA TE :angel: ČUVA!!!!!

Začenjam res sumit, da je nekaj v ozračju, v vodi, kozmosu... :hudicek: .....

Anitka bo prišla, pa nas bo razveselila.....:rozica: naša...

Pozdravček,

Bety, ki bo prav kmalu srečka :nosecka: brez ss

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2005 13:38:49   
Gea1
Sem se že nasmehnila, zate in zame ter za vse punce tukaj na forumu. Res je da se nekatere trudimo kot norci za vsako stvar, vsaj meni se tako zdi. Pa še potem ni vse tako kot bi moralo biti.
Ne vem zakaj, lahko se sprašujem, a ne najdem odgovora. Zadnji čas se tudi mene loteva žalost, ki se sprevrže v jezo in nato spet od začetka.
Tudi meni je nekje po 14-tih mesecih upanja, obupavanja in sekirancije končno uspelo, a kaj ko se je tako hitro končalo. :((:(( Ne vem, kdo me preskuša, kajti kdorkoli je že, dolgo ne bom več zdržala. Zdajle bi lahko že s trebuščkom okrog hodila, junija pa bi na svet privekal tako zaželjeni :duda:. Tako pa sem že čisto v k... z živci in s solzami v očeh se prebijam iz dneva v dan in čakam, čakam, čakam na čudež, ki ga ni.
Hvala bogu da je pomlad in da se bliža poletje ter dopusti. In s tem vsaj nekaj razvedrila ter malo manj rutine.
In če ne rata prej me septembra čaka operacija, ki me je je že sedaj groza in na smrt strah. kaj šele bo. Joj kaj bi dala, da bi mi bilo to prihranjeno in bi prej :nosecka:.

Pozdravček vsem sotrpinkam, ki mi pomagate, da je moj vsakdan manj žalosten.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.4.2005 14:09:51   
girly
ne obupajte punce.vem da je težko.tud sama marsikdaj pomislem:"pa sej to ne more bit res!vsi dobijo otroke tko en-dva-tri, si jih nekateri sploh ne želijo, zakaj jst ne morem met svoje :duda:?"ampak potem si mislim, da bog že ve kaj dela.in za vsakim dežjem posije sonce.tudi za nas bo.in zdaj gledam na vse drugače,nisem več tako živčna in napeta, ukvarjam se z drugimi stvarmi.seveda želja po :duda: ostaja, prav tako en majhen delček skrbi,ampak ne tako kot prej.zdaj z optimizmom zrem v svet, ker vem, da se bojo vsem nam uresničile želje in bomo kmalu :nosecka:, prej kot si mislimo.

zato ne obupajte!vse, ki ste nervozne, živčne, utrujene, prestrašene...poglejte skozi okno, zunaj je sonček.pojdite na sprehod, vzemite si čas zase, naredite si kopel, poslušajte najljubšo glasbo, telovadite, berite,predvsem pa čim več časa posvetite svojemu :love:, tudi njih skrbi, jim je težko, čeprav tega ne pokažejo.zdaj morate biti drug drugemu v oporo, predvsem pa poskrbite, da ljubezen in razumevanje ostane med vami.

ne pozabite, da ste z :love: zato, ker ga ljubite in ne zato,da bi imele :duda:. zato si privoščita male radosti, razvade, čokoladico,masažo, sladoledka,tortico,itd.

in predvsem :sloncek: zato, ker svojega :love: ljubite, ker vama je lepo skupaj.pozabite na :modri:,:duda: in :hudicek:.

in tudi če :hudicek: pride.pa kaj!jutri je nov dan, nov začetek in nova priložnost za uživanje in kdo ve, mogoče tudi za :duda:?!

pa lep dan vsem ter veliko :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.4.2005 14:13:35   
aljča
Pozdravljene punce!
Upam, da ne bo jeze,če se tud jaz prklučim na to temo, ki jo imate.Sem bolj nova tu gori in to zaradi foruma za mlade, kjer je reklama za izračun ovulacijskega koledarčka,ki je na tem ringaraja.net.Tako sem pregledala vse živo in se odločila vstopiti na forum,ki je zame super stvar.Končno debate, ki me zanimajo in jih težko razpravljam s prijateljicami doma, ker nimajo še takih problemov.
Ko prebiram vsa ta vaša pisma vidim, da imamo veliko skupnega.Moje otroštvo, ki ni bilo z rožicami postlano pa najstniška leta pa hitra samostojnost,ljubezen in poroka, nato pa velika želja, da bi zanosila.
Ko nama je poratalo prvič sem imela 22 let.Za mano je bilo že dokaj pestro gin.obdobje od razni vnetji pa hormonov, ki ne delajo tako kot bi morali.Pred prvim uspehom so mi naredili laparoskopijo , po dveh mesecih pa sem končno zanosila.Hvala bogu, da nama je uspelo.No naša pupa je stara že 12 let.10let pa se že z možem trudiva v drugo narediti:duda:pa ni uspeha.Za mano po porodu so že tri lapare in pa dva slikanja maternice.Vseskozi sem mislila, da je tud psiha tista, ki rada nagaja ampak po toliko letih ne bi več devala na to.Res je, da imamo vsi mladi sedaj hitri tempo življenja in, da je to naš ubijalec življenja,v velikih pomenih pa je zdravje tisto, ki je prvo.Če zdravja ni potem tud ostalih zadev ni.Vse imamo isto željo pa ni važno kok smo stare ane:nosecka::duda:.Zato punce kakeršnekoli probleme imamo bodimo močne in se ne dajmo.Hudo je ko zanosiš potem pa se zgodi nekaj, :duda:in ni mu usojeno živeti .To je hud udarec ampak življenje gre naprej in skozi nas bo preizkušal.Jaz vem kako je to, ker nimam več nobenega od svojih domačih razen mojega moža in hčerko.Zato se bom trudila še naprej dokler moja pupika ne bo dobila brateca ali sestrico, da v življenju ne bo sama.Upam, da nisem preveč utrudila.Takšna sem pač, zato punce držmo
se:rozica::rozica::rozica: jaz grem v petek na zadnji IUI, če nama ne porata bom imela na jesen prvi IVF.
Lep pozdrav vsem in z mislimi sem z vami:pujs::pujs:
Alja:metulj::metulj:,ki bi rada bla:nosecka::nosecka:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.4.2005 14:33:11   
Anitka
Hojla!

Sonček je
in me bomo kmalu mamice,
sonček je
in me bomo mamice....

In to prav kmalu :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Že kar diši po novih :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Bambi :miska::miska::miska::miska::miska: da bo vse O.K.

Punce jaz sem se sedaj samo na brzino oglasila, ker grem malce na potep. Se beremo kasneje.

vaša Anitka:pika:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.4.2005 19:06:22   
neni
Ojla!
Danes je pa res ena žalost tukaj, pa je tudi tako prav, da povemo svojo bolečino in se pogovorimo.
Samo meni se zdi, da nas je ogromno. Preveč!
Punce, meni je najbolj pomagalo iz dneva v dan it ven, na sprehod, med ljudi, drugače sem mislila samo na to. Pa RR tudi pomaga, ful, a ne??

Emamair, jaz sem bila na HSG in laparo v Trbovljah, glih zato ker sem prišla takoj na vrsto. Če te kaj zanima mi piši na privat.

Bambi, ti pa ne pozabi na svojega :angel:, ki bdi nad tabo. Nič ne bo šlo narobe!!!!!

lp vaša Neni

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.4.2005 19:37:18   
Anitka
No pa sem že nazaj!

Upam, da bo tale žalost kmalu šla proč, saj si vse zaslužimo na obrazih nasmeške do ušes in še malo čez;););)

ASTRA moja predraga. Saj vem, oguljena fraza, a vseeno - dokler je ni, je vedno nekaj upanja. Veš tako mi je hudo, ko vidim, da nekdo, ki mi je pri srcu trpi. Bi storila vse, da bi na tvoj mili obrazek spet zvabila nasmešek. Pa bom napisala še eno oguljeno - za vaskim dežjem posije sonce. In resnično ti želim in ti privoščim, da boš prav kmalu oz. že kar tokrat srečka :nosecka: In prav je, da se včasih izpovemo in damo iz sebe vso to žalost. Veš jaz že komaj čakam dan, ko se bomo spet videle in kaj veš, morda boš takrat že res srečka :nosecka: z imenom Biba :miska::miska::miska: In vedi - najmanj :duda::duda::duda: boš imela (pa ne mislim naenkrat ;) )

LARISA tudi ob tvoji zgodbi sem žalostna. Res ne razumem zakaj se nam to dogaja. Upam, da boš kmalu spet na starih tirih in potem naj le brž pride poletje in držim :miska::miska::miska::miska::miska: da boš kmalu spet v 9nebesa Do takrat pa se sprosti, uživaj, počni nore stvari....

EMAMAIR tudi jaz tebi želim, da čimprej opraviš vse te preiskave in posege in potem nas bo ločil le še korak do :duda: in upam, da bo le-ta čim krajši.:rozica::rozica::miska::miska::miska: Če ni bi bilo Trbovlje tako oddaljeno bi šla kar tja. Sicer pa upam, da dobim jutri termin za naslednji teden.

TINKAMIŠKA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za jutrišnji UZ. Ja in sonček je res že en prav lep vzrok za veselje in nasmeške na obrazih.

KOALA ja nekdo mi je res prišepnil, tak da si jutri le oglejta, če imajo kake nove vozičke.:miska::miska::miska::miska:

SKORPIJA želim vama, da vajin domek kmalu napolnita s kopico :duda::duda::duda::duda:

BAMBI upam, da je izcedek že minil.:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Naj vaju s :duda: :angel: čuva in skrbno bdi nad vama.:rozica::rozica::rozica:

BETY :ups: hvala za komplimente. Men je tako dobro tebe brat :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Res ti želim, da boš tudi ti prav kmalu vesela srečka :nosecka:

GEA 1 tudi jaz ti želim, da postaneš prav kmalu srečka :nosecka: in da se izogneš operacije. Ja žal se nekdo nekje res kruto poigrava z nami in našimi življenji. A me ga bomo z vso to našo borbo in močjo uspele premagati, prišle bomo do cilja, ki si ga tako močno želimo. Šle bomo preko vsega in ko pridemo preko vsega tega bomo najsrečnejše mamice na tem planetu in naši :duda::duda::duda::duda: bodo najsrečnejši otročki na svetu in naši :love::love::love::love: bodo najboljši atiji. Bo prišel srečen dan tudi za nas in takrat bodo le-ti trajali in trajali.

ALJČA dobrodošla tudi tukaj med nami:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in kmalu tudi tebi želim :modri::duda::roza:

NENI IN GoYA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za vajine 2 krat :duda::duda::duda:

KLARISA upam, da dobiš tudi ti :duda::duda::duda: :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Vsem en lep pozdrav in uživajte življenje,

vaša Anitka:pika:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.4.2005 20:04:26   
Pia73
Drage moje, :rozica::rozica::rozica:

Pa, da se še jaz malo javim, čeprav mi oči skupaj lezejo,.... :zaspan::zaspan::zaspan: Naporen dan je za mano, jutri bo pa še bolj,.. Bo že!

Zjutraj sem bila pri G in vse je O.K. :duda: sicer nisem videla sva pa poslušali srčka,.. :bravo::bravo::bravo: Pol pa v službo v totalno gnečo, pa iz vrtca so me klicali, ker je en tamal mojega ugriznil,... :grrr: Pol pa sva bila do 18.15 zunaj sedaj pa sem, ko ena krpa,..

Sem žalostna, ko vidim koliko žalosti je tule,.. :(:(:( Pa moram priznati, da vas popolnoma razumem saj veste, da ni dolgo tega, ko sem tudi sama trepetala pred postopki in se spraševala, če mi je še sploh namenjen kakšen :duda: Pa vidite drage moje, da se kljub slabi diagnozi lahko sreča obrne nam v prid. Jaz sem živ dokaz zato. Tudi vam želim, da se vaša zgodba tako konča. :miska::miska::miska:

Bety; jaz zadnjič nisem bila popolnoma nič tečna ali slabe volje le svoje mnenje sem dobronamerno izrazila. Pa saj sem hotela le dobro itak pa veš, da povem kaj mislim!

Lp Pia73 in :duda: 24t 5/7

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.4.2005 20:23:13   
Anitka
Hoj :nosecka: Pia 73! Sem vesela, da sta obe s :duda: v redu. In kam je tisti falotek ugriznil tvojega :) ? Upam, da se mu nič ne pozna in da so bolečine mimo.

Lepo spančkaj in se beremo,

Anitka:pika:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.4.2005 20:26:24   
Anitka
Saj res, kako je pa držanje v luft:)- opravila naša Pika 74?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.4.2005 20:40:01   
Pia73
Ta malga je ugrizni v ramo, zelo grdo veš! So me klicali v službo. Sicer ni bilo za k zdravniku pa vendarle. Saj nisem jezna na nikogar samo žalostna. Je rekla vzgojiteljica, da naš ni bil nič kriv in da je stala 2 m stran. Ta fant je znan po tem, da grize a je bilo sedaj nekaj časa mir, sedaj je pa spet začel. In je sama rekla, da bodo mogle spet bolj pazit. Sva se malo pogovarjale pa je rekla, da za to starost; malo več kot štiri leta to ni več normalno. Tamal ima verjetno neke probleme,...

Ima pa naš tamal enega prijatelja iz večje skupine in smo potem skupaj zunaj, ko pridemo po njih. In sta danes šla noter v vrtčevsko kopalnico kao lulat pa jih nekam dolgo ni bilo pa sva šle z uno mamico pogledat, pa je bil moj tamal do komelcev tako moker, da mu je kapljalo dol, on drug pa je imel čist mokre lase, si je delal friziro in vse mokro okoli vratu,...je tudi vse kapljalo,... Ta pravi so tile naši štiriletniki,... :zajcek:

Pika74 je v redu opravila! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.4.2005 20:43:42   
tia
Hojla,

naj se še jaz malce v nadaljevanje oglasim.
Danes sem se spet na tačkala,k meni je prišla na obisk moja kolegica,ki se je za ta obisk napovedala že pred 3 meseci,pa je vedno kaj prišlo vmes.A danes sva se pošteno načvekali.
Ali še bolj sem pa srečna ,saj mi je rekla da pričakuje oktobra :duda:,pa to ne moreš verjeti .Nebi vas rada prizadela ali morem napisati samo en nezaščiteni odnos in glej sedaj je v 11 t,srečna sem zanjo ali vseeno mi je pa hudo za vse vas,ki se trudite že tako dolgo pa glej ne rata.

Anitka upam da nisi jezna ,da sva spet prestavili najno :kava:,bo zato v petek slajša.:rozica::rozica::rozica:

Pia73 upam ,da je tvoj :) v redu ,da ni nič hudega.

Astra ne bodi žalostna ,saj pravijo za vsakim dežjem posije sonce.

Grem malce prebrat kaj ste napisle in malce pred tv,če spet ne zaspim pred njim,se še oglasim.

Priden bodite ,rade se imejte ,pa na :modri:.

pa pa

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?