karolinca -> Zajtrk v vrtcu (16.12.2008 15:03:47)
|
No, danes sva šli pogledat v naš bodoči vrtec (jasli), se spoznat z vzgojiteljico itd. Polni optimizma zakorakave v vrtec Kolezija. Vse super in fajn... Vzgojiteljico sem vprašala, kaj pa imajo otročki npr. za zajtrk za jest, pa mi ta pove: kruh in pašteto, kruh in margarino.... Pa vprašam, kaj pa kaj mlečnega? Da imajo občasno tudi kak čokolino, pretežno pa kruh. In me je čist zgoreženo vprašala, ja kaj pa ima naša punca doma za zajtrk, pa rečem da mlečne zadeve: gres, rižek, keksolino... In je bila čist presenečena. In zdaj me zanima: ali preveč pričakujem, če mislim, da bi bilo fino, da ima otrok, star 11 mesecev ali pa npr. 1,5 leta za zajtrk pretezno mlečne zadeve in ne paštete??? Druga stvar, ki me je pa zbodla, je pa tale: ko sva prišli, so otroci ravno imeli dopoldansko malico. Vsi so lepo sedeli za mizo, mlada pomočnica pa je sedela na okenski polici in lupila jabolko ter jo rezala na krhlje. In pazite, te krhlje je kar od tam otrokom metala na mizo. Kaksen otrok, ki je bil stran dva metra, je pač od tam dobil vrzen krhelj. Pa saj niso psi, pa še psu takole ne mečeš. Kaj menite o tem tiste, ki že imate otroke v vtrcu?
|
|
|
|