tejč
|
Živjo, punce, naj se končno zdaj še jaz malo oglasim. Zadnje dni nisem bila ravno zelo dobre volje. Kar jezna sem bila na svojo G. Naj povem le na kratko, da je G blazna paničarka, pa ne samo to, ob vsakem pregledu me z nečim tako prestraši, da sem potem do naslednjega pregleda čist "out".No, nazadnje me je prestrašila z nosečniškim diabetesom, pa vse kaže na to- včeraj sem bila pri dr. Sketelj v porodnišnici-, da nimam nobenega diabetesa, bom pa dala še enkrat kri na tešče, da preveri še enkrat. Jaz sem imela že mislim da pet UZ, ker moja tok komplicira in tudi pravijo, da je posteljica bolj zrela. Pa sem včeraj vprašala dr. Sketelj, kaj to pomeni. In mi je razložila,8) da je posteljica halcinirana; kar pomeni, da čez posteljico ne prehaja več toliko hrane kot na začetku. Stopnjo halcinacije se meri s številkami in jaz imam v materinski zapisano enkrat stopnja 1 (rimska številka), potem stopnjo 2 in včeraj, ko so mi delali UZ v porodnišnici 2-3. Doktorica pravi, da sama zrelost posteljice še nič ne pomeni, da ni hudega, če je drugo vse okej. Treba pa je biti pozoren npr. če imaš še premalo plodovne vode. Ker imam jaz tudi že od začetka nekoliko manj plodovnice, mi je izračunala še to in ugotovila, da je sicer plodovnice manj, ampak še vedno zadosti za 34t2/7. Tudi Pušenjak pravi, da sama zrelost posteljice ne pomeni, da greš zdaj pa kar rodit. Mene je moja G že tok prestrašila, da imam občutek, da bom res že prej rodila. So mi pa po drugi strani rekli v porodnišnici, da če se otrok fajn giblje, da je z njim vse v redu. Moja piška se- no, niti tega moji G več ne zaupam, če je res :roza:.:zmeden::( Ah, punce, tako na koncu smo že, da mislim, da bo tem našim G počasi odklenkalo in da bomo prav kmalu ob sebi crkljale svoje luuuuuškane dojenčke. IIIII, komi čakam!!!:sloncek::sloncek::duda::sloncek::sloncek: Kar pa se počutja tiče, pa sem naravnost odlično! Kot da mi nič ni, razen tiste brce pod rebra, no, ja, bolijo. Ampak zvečer se še vseeno lahko uležem skoraj na trebuh:bravo: in me ne tišči, ker mam dost špeha, hihi. NO, kar se tiče pregledov, pa imam jutri pri svoji G reden pregled z drugim cetegejem. Drug teden pa še en UZ v porodnišnici zaradi kontrole posteljice in predvsem plodovne vode.Ah, počasi imam za razliko od vas že dovolj teh UZ, če ti vsak pove drugače. Na začetku so mi rekli, da bo majhna :roza:, včeraj me je pa skoraj kap, ko je rekla, da ni in da ima otroček celo obseg trebuščka nad povprečjem:zmeden::zmeden:. Lep dan si naredite. Mateja:rozica:
|