Kje naj kupim torbo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Kje naj kupim torbo? (6.4.2005 9:12:31)

Kmalu bom morala v službo :((:((:(( in rabim novo torbo. Takšno "učiteljsko", če me zastopte :)-:)-:)- Stara je namreč že romala v smeti.
Zdaj pa sploh ne vem, kje naj torbo kupim.:zmeden2: Kam it pogledat. :zmeden2: Ne mislim dajat za torbo 30.000 in več:grrr:,kot so cene v Maxiju Tam do 15.000 bi nekako odštela.
A katera ve, kje sploh prodajajo takšne torbe:zmeden:...za na eno ramo ali pa samo z ročajem za v roki držat. Malo večja mora bit, da gre lahko vsa krama notri (zvezki A4 format, mape...) :)-
Učiteljice veste, kakšno torbo rabim, Ljubljančanke mi pa pomagajte, kje torbe sploh prodajajo.:zmeden:

baguSka -> Kje naj kupim torbo? (6.4.2005 9:14:30)

V BTC-ju majo par takih štacun pa v CP-ju.

ninocka -> Kje naj kupim torbo? (6.4.2005 9:16:04)

v BTCju v Hali A so lih odprli eno novo trgovino s samimi torbicami - mogoče se ti splača it pogledat tja, pa seveda na LJ tržnico - itak majo sam uvoz iz IT, pa pol nižje cene kot v butikih, pa še mal se da za ceno dilat ;)

LP, :rozica:

Anonimen -> Kje naj kupim torbo? (6.4.2005 9:21:04)

Kaj pa kašen lep cekar :ups:

Magi* -> Kje naj kupim torbo? (6.4.2005 9:21:58)

jaz mam rajš kar ruzak - za notebooka in še vsi izpiti in seminarske grejo not, pa še enakomerno sem obtežena. kot mula.

baguSka -> Kje naj kupim torbo? (6.4.2005 9:37:15)

No tud ta je u hali A in verjetn majo iste cene :zmeden:

pravljica -> Kje naj kupim torbo? (6.4.2005 9:54:43)

jaz mam eno samsonite, za čez 1 ramo, not gre pa vse kar rabiš za šolsko delo, kolk je bla cena pa ne vem, ampak se splača pogledat

Lenny -> Kje naj kupim torbo? (6.4.2005 10:11:48)

Po moje se splača pri Samsonite pogledati. Mislim, da so cene nižje, kot na primer od TO-KO.
Lp

malika -> Kje naj kupim torbo? (6.4.2005 11:55:56)

Moja mama je tudi ućiteljica in hodi poleti naokoli s takim malo večjim pletenim cekerjem-torbico. ker je vedno v stilu oblečena, ji prav odštekano paše.

Drugače pa imajo tu in tam take malo večje in usnjene ter cenovno ugodne torbe v Hervisu.

pa kaj a bi jo imela za nošenje zvezkov in testov itd, domov?

Anja -> Kje naj kupim torbo? (6.4.2005 19:51:03)

Odlična, super zadeva:

SAMSONITE za okol 15 jurčkov (v črni, rdeči in modri barvi) varianta nhrbtnik.

Estetska, lušna, praktična, dost gre not :love:

zadovoljna uporabnica

Anonimen -> Kje naj kupim torbo? (7.4.2005 13:00:13)

Sem imela do sedaj Samsonite-tako...še iz študentskih let v črni barvi,pa se je orng znucala.
Nahrbtnika nočem...kok naj bom nobl oblečena z nahrbtnikom :zmeden: :)-:)-:)- Ok, za športni dan pride prav nahrbtnik :)-:)-:)- - za sendviče :)-:)-:)-

Rabm lepo bolj nobl torbo. Ne, zvezkov in testov jaz nikoli ne nosm domov-vse v šoli zrihtam. imam pa vedno mapo z miljon listi notr :ups:, kakšen zvezek, puščico, denarnico, mobi...pa še kakšna neumnost.
Bom pogledala malce po teh trgovinah, ki ste mi svetovale.
Hvala:bravo:

Stran: [1]