Pupsika -> RE: Poročni prstani (17.12.2008 13:58:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: memole IZVIRNO SPOROČILO: zimbra IZVIRNO SPOROČILO: Anja24 IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika To je še čisto normalna cena za dva prstana.. Ko punce pišejo o 200 ali 400€ za prstana jih ponavadi dajo delat kakšnemu privatniku, za 200€ boš težko našla poročna prstana v zlatarni. No, stvar okusa...meni osebno se zdi 800€ preveč in tolk nikol ne bi dala... Tudi če je privatnik - je to vseeno zlatarna, naredi pa isto lepo. Samo imena ne plačaš... Se strinjam s tabo, stvar okusa. Meni se tudi 800€ za prstana, ki ju boš nosil celo življenje ne zdi preveč. Še posebej v primerjavi z vsemi €€€ ki bodo šli za poročni dan in razen spominov ne bo nič ostalo.. Je pa s prstani tako kot z ostalim, če hočeš pravi kamen in ne cirkonov, belo zlato oz. platino namesto 14karatnega rumenega zlata v Sloveniji pač moraš bit pripravljen plačat malo več. Pa sploh ne gre za ime. Za Bvlgari ali Damiani bi dala ohoho več €€€. No pri teh dveh plačaš ime! Ja, sej to je zimbra hotla povedat...da ZC ni en vem kako bajno ime...kot ultra super bajno ime je dala primer Bvlgari in Damiani, jst pa dodajam Frey Wille al kva je že[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Še nekrat ponavljam okusi in zmožnosti so različni..in ni zmeraj tako , da plačaš samo ime. Jst imam sva prstana iz ZC sem fuuul zadovoljna( pa drugače ne nosim nakita sploh), meni odgovarja njhov stil in cene so solidne.
|
|
|
|