|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugi porod
15.12.2008 23:34:08   
Anonimen
Punce prosim povejte mi, tiste ki ste rodile dvakrat ali pa večkrat, ali je bil drugi porod lažji in hitrejši ali ne, ker mene je strah drugega poroda, da bi bilo full hudo, ker sem prvič rodila res hitro s svojimi popadki, trajalo je dve urci in je blo, šivana sem bla pa kr dost, a ste ble v drugo tud šivane, ja vem čudna vprašanja ampak vseeno me zanima!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: drugi porod
15.12.2008 23:40:17   
Anonimen
saj je vseeno kako smo druge rodile,saj me nismo TI.

Da ti pa odg. na vprašanje,da ne boš rekla,da samo pametujemuser posted image
Drugi porod je bil 90% težji,šivana nisem bila,ker me je babica raztegovala spodaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2008 1:51:16   
drsalka
tudi pri meni je bil drugi porod veliko težji kot prvi... obakrat pa sem rodila v dobrih dveh urah.....mogoče pa bo pri tebi drugače ... le pogumno naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2008 7:25:45   
Luni
Prvi porod kar težak user posted image , drugi neprimerno lažji user posted image , pri tretjem sem šla pa na kofe v porodnišnico, sem bila v 50 min vsega fraj user posted image , to pomeni po času in po bolečinah!

(odgovor članu drsalka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.12.2008 7:56:57   
pokec3609
Ojoj Luni......ko bi še mene v tretje doletelo kaj takega, da bi lohk šla na kavo po porodu in končala tko hitro.

Drugače pa da odgovorim....
...prvi porod....katastrofa.....matranje od jutra pa do sedmih zvečer, pa še nazadnje je bil vakum, šivana, izgubila ogromno krvi....dva dni po porodu se sploh ne spomnim, ker sem imela baje same vrečke infuzije in krvi , bolel ko hudič
.....drugi porod....se je sicer začel zjutraj ob pol enajstih, tja do pol petih bi lahk rekla da z znosnimi bolečinami, pol so mi predrli mehur, našopali umetne popadke, bolečine grozne.....toda.....ne tolk kot ta prvič. Ko sem rodila sem bla pri sebi in sem lahko celo gledala ikrog sebe in govorila z možem.
.....zdej v tretje pa upam, da rodim res da v eni uri tko kot Luni. To mora bit res neki najlepšega.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2008 8:03:50   
vodica
Ma ne vem zakaj te je pol strah,če pri prvem ni bilo tko hudo.Jaz sem imela prvi porod težak in od začetka popadkov-tistih močnejših pa do konca je minilo 12 ur in me je bilo pol res strah v drugo,ampak drugi je trajal 4 ure tretji mi je pa voda odtekla brez popadkov so mi dali umetne-kapalno in po eni uri popadkov rodila.Sicer šivana vsakokrat ampak ne drugič še manj pa tretjič sploh nisem čutila šivov in sem bila po porodu kot da ne bi bilo nič.Nič se ne boj,bolj boš sproščena lažje bo šlo.Sicer če te je pa tko grozno strah se pa odloči za epiduralno.user posted image

(odgovor članu pokec3609)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2008 9:35:45   
analucija
težko je predvidevat kako bo drugič. vsaj pri meni je bilo hitrejše. bolelo me je malenkost bolj, klub temu da sem imela prvič vakum. res je malo težje tam , ker veš kaj te čaka. svetujem ti da misliš da bo vse se zgodilo hitro in čimhitreje. držim pesti zate.

(odgovor članu vodica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2008 9:53:02   
uursa
Pri meni:prva nosečnost super,razen kilaže;druga nosečnosttežja-od četrtga meseca mi je pritiskal dol kot pred porodom,ampak G se ni preveč menila za to,sem komaj hodila-,popadki so se začel zvečer,rodila sem zjutraj ob 8 in to v 10. minutah.Ko sem prišla v porodnišnico,so me peljal direkt v porodno sobo,dal na posteljo in babca je rekla ko bo naslednji popadek pritisnite.Tako grem takoj še enkrat rodit.Obakrat sem bila šivana,vendar nisem imela problemov.

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2008 10:12:52   
anckabancka
Prvi porod kar naporen, sem se počasi odpirala...

Drugi je bil v primerjavi s prvim ekspresen. Kako dobro uro hudih popadkov in smo rodili.

Tretjič pa podobno kot drugič. Čeprav so mi tokrat predrli mehur 8 dni po roku. In po treh ureh sem rodila. Ker moji popadki niso bili tako močni so mi okrog 14.30 dodali še malo umetnih in sem 15.15 rodila. So bili popadki fajn boleči šele, ko so mi dodali umetne.

Za četrtič me ni več strah user posted image Bom šla na kofe, kot je Luni napisala.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu uursa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2008 10:44:59   
benika
1 porod-katastrofalen. Rodila sem po 16. urah umetnih popadkov.

2. porod - pravljica. 4 ure umetnih popadkov  s precej manj bolečinami kot prvič.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.12.2008 12:14:03   
mlinar
Drugič mi je bilo 100% boljše kot prvič rodila sem dosti hitreje in brez ŠIVANJAuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.12.2008 12:30:58   
Anonimen
Drugi porod je bil težji, ker je bil sprožen. V bistvu sem v enakem času, pri drugem prišla iz 0 do konca. Najbrž, če bi bil tudi drugi porod spontan, rodila lažje in hitreje.

(odgovor članu mlinar)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.12.2008 13:24:24   
Ninica
Prvi je bil katastrofa, 8 ur, na koncu še vakuum. Drugi je bil lažji (ultiva), v dveh urah.user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.12.2008 13:24:59   
Lunca1
Pri meni je bil drugi težji zato, ker sem rojevala z virozo, pa še 900 g težjega otroka. drugače pa prvič 6 ur, drugič pa 2 uri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.12.2008 13:39:43   
anckabancka
Aja, pa prvič sem bila šivana, 2. in 3. pa ne. To je bilo najlepše od vsega. user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?