SLUŽBA POPOLDNE IN ZVEČER (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

muni -> SLUŽBA POPOLDNE IN ZVEČER (5.4.2005 22:46:57)

Lep pozdravček vsem. Sem novopečena mamica in bom odšla nazaj v službo oktobra. Že sedaj se zanimam kam dati svojo punči, ko me ne bo. Delam namreč tudi popoldne vse tja do 22.00 ure. Kolikor sem seznanjena je otrok lahko v vrtcu le nekje do treh štirih popoldne, kaj pa potem??
Ali mi lahko kdo pomaga s kakim nasvetom, kam naj se obrnem, oziroma, ali zasebni vrtci nudijo tudi popoldansko varstvo?

viv_ -> SLUŽBA POPOLDNE IN ZVEČER (6.4.2005 8:29:41)

Jaz delam občasno tudi popoldan... Ampak to recimo 1-3x na mesec. Pri nas je potem tako, da jo jaz zjutraj peljem v vrtec, potem jo gre pa kdo drug iskat in jo da spat. Običajno je to mož, če pa on ne more pa moja mami.

lp

Vera* -> SLUŽBA POPOLDNE IN ZVEČER (9.4.2005 9:03:35)

Pri nas v Velenju je vrtec odprt do 21 ure zvečer.ker z možem delava do 22 ga gre iskat moja mama.:kuza:

muni -> SLUŽBA POPOLDNE IN ZVEČER (10.4.2005 2:01:40)

Najlepša hvala vsem trem!:) Sem sicer iz dolenske ampak razmišljam, da bi bilo bolje, če bi jo dala v vrtec v Ljubljani, delam namreč na Brniku in tako porabim uro vožnje do doma, tako da bi jo težko pravočasno prišla iskat v naš vrtec tukaj, tudi če bi delala samo do treh. Res hvala:sloncek:

muni -> SLUŽBA POPOLDNE IN ZVEČER (10.4.2005 2:06:22)

Ja pa še to - če kdo ve še za kak vrtec na relaciji Ivančna Gorica-Celovška-Vodice-Brnik ali pa relaciji Ivančna Gorica-avtocestni obroč LJ-Domžale-Mengeš- Brnik, ki bi imel tudi popoldansko varstvo naj posim sporoči.:duda:
Hvala

P.S. Joži- bom preverila za zeleno jamo, kako je kaj tam, hvala:metulj:

Stran: [1]