|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   clear blue
5.4.2005 22:17:36   
zana21
Punce dajte mi povedat,kako je s tem novim clear bluejem?:zmeden2:
Ce je v prvem okencu crta vodoravna in v drugem manjsem okencu navpicna,kaj to pomeni?
Naj povem da v prvem okencu ni ne duha ne sluha o navpicni crtici?
Je test pozitiven ali negativen?
Ne vem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   clear blue
5.4.2005 22:22:25   
Erdbeere
Sej imaš v navodilih kakšne možnosti imaš da si nosečka...pa mal preveri če je kaj podobnega kot pri tebi

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   clear blue
5.4.2005 22:24:01   
Erdbeere
Evo sem šla preverit...v večjem okencu mora bit vsaj malo nakazan +

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   clear blue
5.4.2005 22:48:33   
Vanček*
Ko sem jaz delala test in to 2x v razmaku 4 dni, se mi tudi ni pokazal +, ampak samo kontra črta, pa sem bila nosečka, in to obakrat...

Vančo

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   clear blue
5.4.2005 22:54:17   
zana21
Vanco a si ga delala na tem novem testerju?

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   clear blue
6.4.2005 8:33:03   
Vanček*
zdravo, delala sem ga 02. februarja pa potem še 06.febr. če ti to kaj pomaga, kaki pa je novi tester...bila sem v dveh lekarnah in povsod sem dobila istega.
Upam, da sem ti pomagala...kako dolgo ti pa izostaja menstruacija?

Vančo :sloncek:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   clear blue
6.4.2005 9:30:57   
Seven*
ClearBlue je zanic test. Kupi kaj drugega, bo ziher boljse. Tudi meni ni pokazal, pa sem bila nosecka.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   clear blue
6.4.2005 12:11:19   
malika
Kupi katerega drugega. jaz sem najprej naredila Romed test, ki je mislim, da najcenejši; potem pa sem šla delat še CB , ker tistemu ta poceni nisem verjela in mi je pokazal neko čudo in tako sem vrgla denar stran še za tretji test. In seveda je bil tudi ta pozitiven.

:nosecka:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   clear blue
6.4.2005 13:07:08   
drejci
..tudi jaz sem delala test s CB 2x in nobenkrat mi ni pokazalo, da sem noseča, oz. vsaj jaz nisem razbrala, ker je bilo vse skupaj tako slabo vidno...sem se naročila pri G. in potrdil je, da sem :nosecka::rozica:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   clear blue
6.4.2005 13:11:54   
Andy13
Meni je pa CB 3x pokazal pravilno, 2x negativno, zdaj v tretje pa takoj v prvem okencu rahel plusek. 9nebesa

Tudi zelo rahel plusek pomeni nosečnost. Morda pa še nimaš dovolj noseč. hormona. :zmeden:

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?