Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ne iščem druge službe, tako, da joški tukaj ne bi igrali nobene vloge.
Za otroke vozit pa že imamo dva avta - službeno Kio in predpotopnega Golfa. Oba sta vsaj pri zavarovalnici zavarovana v maximum, kar se da, vozim pa jaz ne, ker nimam izpita - vozi moj dragi, ki je super šofer, pa še poklicni voznik že 10 let. Ampak nesreča res nikoli ne počiva, to mi je pa kristalno jasno (glede na to, kje delava oba).
Skratka - brez pameti, brez psihiatra, brez šole... ampak z joški?
Za 4.500 eur kakšnega hudo dobrega avta itak ne boš dobila..se pravi je budget 4.500 pa še če prodaš golfa dobiš okoli 500 eur. In si za 3.500 nardiš joške pa za 1500 kupi dragi avto...
Kaj pa vem!? Je pa res da joškov ni treba dvakrat mesečno tankat, pa tut cestnine se ne plača, pa ne registrira se jih zelo pogosto, pa ne rabiš letnih pa zimskih, pa ne rabiš vinjete...
Ja tud joške moreš vzdrževat, pa jih menjavat, pa če se kaj zakomplicira popravit in vse to dragooo plačat.Hm, kaj pa vem mislim da bi te te joške prišle dražje kot vzdrževanje avta. Sicer pa sama veš kaj bolj rabiš, jaz bi si tud moje dala zmanjšat, ampak mam zaenkrat več od avta, tako da smo si raje kupili nov avto
pa saj ne govori o velikih joških, rada bi samo popravila "čajne vrečke"
jaz bi kupila joške...ker za toliko denarja kaj prida avta itak ne dobiš. ampak to sem jaz, ker vem da bi slej kot prej prišla tudi do avta. bolj razumna odločitev, če denarja ni dovolj, je seveda avto.