Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 16:44:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Colikind-granule proti krčem 15.12.2008 20:41:05
|
|
|
|
2suzika7
|
Mi smo pri ta prvi imeli colikind, ker je imela krče vse prve 4 mesece. Malo je omililo, ni pa bilo ne vem kaj. Bi pa bila veliko bolj zadovoljna, če bi že takrat vedela za prašek ,k sem si ga iz Anglije naročila in mi je super. V bistvu je to kamilica v prahu in je namenjena prav otočkom z izraščanjem zobkov in vsemi tegobami, ki jih spremljajo - od krčev, vročinice, nelagodja... Prašek se vsuje kar na jeziček in nam pomaga v 10-20 min. Potem se sprdamo, pokakamo in že smo kot da nam nikoli ni nič falilo. A ja, prašek: Ashton & Parsons infants' powders. Pa čim manj krčev
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?