Anonimen -> RE: Ne je mesa (15.12.2008 16:14:05)
|
Jaz se na tvojem mestu s tem nebi preveč obremenjevala ... ti povem izkušnjo, ki smo oz. so jo imeli moji starši z mojim bratom, ki je sedaj star 22 let in je najbolj zdrav član naše družine. Namreč, ko je prišel čas, da začne jesti GH in s tem tudi meso, je zavračal vse, kar je bilo v zvezi z mesom in zelenjavo (razen krompirja). Mami je bila že čisto obupana, mu pripravljala meso in zelenjavo na 100 in 1 način, pa ni hotel sprejeti ničesar ... pa je jedel sadje, kruh, testenine in mlečne izdelke. Ko je bil že malo starejši (3-4 leta), je imel oči tega enkrat zadosti in je rekel, da ga bo navadil jesti meso in sta en dan po kosilu še 3 ure sedela za mizo, ker je oči vstrajal, da mora pojesti košček govedine. No naj povem da je imel brat ta čas tisti košček skos na jeziku, jokal se je pa tako da je bil že čisto vijolčen v glavo. Vmes je stopila mami in rekla, da če noče mesa, ga pač noče in ga ne bomo več s tem silili. Oči se je s tem sčasoma sprijaznil, moj brat pa je zrastel ob mleku in mlečnih izdelkih, sadju, krompirju, kruhu in testeninah in še danes je to vse kar je pa je najbolj zdrav v družini in nikoli ni bil slabokrven. Samo toliko v razmislek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].
|
|
|
|