ICSI!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

emaa -> ICSI!!!! (5.4.2005 21:34:32)

ob vsej tej zadevi je pa tole s splavom najbolj žalostna zadeva

pika74 -> ICSI!!!! (5.4.2005 21:36:51)

jst pa mislm, da bom šla kr na GK, če mi do septembra ne bo ratal naravno.

Sm se kr nekak odločla za Drobniča. Bom pa kredit vzela8)

spominčica -> ICSI!!!! (5.4.2005 21:45:05)

Jest sm čist zgrožena!!!!!!!!!!!
Tolk o politiki, povečevanja rodnosti. Sej se jim je zmešal. Vsem!!
Ja reku je da je sperma( po domač) za en K in da bo treba na iCSI pa še pol je vprašanje,če bo kej.Da je 20% možnosti.Ta človk je največji pesimist kar sem jih srečala v življenju. A če je tak strokovnjak kokr se govori pol bo mende že neki zrihtal.
Če ta lajf ni en velik drek.
Sem čist na podnu. K maš pa enkrat pogoje, da maš otroke pol pa še to. Enkrat me je babica vprašala kdaj bo kej otrok, pa sem ji rekla najprej štalca pol pa kravca in veste kaj mi je rekla ona. Ne najprej je treba kravo naštimat, da veš kolk velko štalo rabiš. Pametna ženska. Žal pokojna

pika74 -> ICSI!!!! (5.4.2005 21:49:02)

mogoče je pa hotu mal reklame narest za ICSI

sej vem, da mora bit težko tkole slišat od enga dohtarja tako kruto resnico:( - si skušam predstavljat.

Sam ej - ni še konc sveta. Vse se da poštimat. Sej ti je reku - z ICSI. SAM NE OBUPAT!!!!

TLE NA TEM FORUMU NI DOVOLJENO OBUPAT!!!

Dons ti dovolmo mal jokat. Pa ramo ti ponujamo. Sam pol si pa kr solze obriš pa na sonce in NAPREJ!

Bo ratal - tud ti boš noseča - boš vidla :miska::miska::miska:.

:rozica:

GoYa -> ICSI!!!! (5.4.2005 21:49:02)

Reš ni pesimist, je kr realen. Vem pa, da nas kr zabije ta realnost. Tako pač je.

spominčica -> ICSI!!!! (5.4.2005 21:57:13)

Mogoče ma pa tak sistem, da ti pove najbolj črn scenarij, da si pol tolk bol vesel. Mogoče? Men mal povezava štrajka tko, da kr grem. V posteljo. lahko noč vsem.:zaspan:

Sulfinija -> ICSI!!!! (6.4.2005 7:01:09)

Pozdravljene!!!

Najprej vsem vam eno lepo dobro jutro.Veste kaj malce se bom vmešala v vašo debato in tega dr.Reša.Veste kaj jaz bi tega tipa po domače brcnila v RIT.
Ja pa res ne razumem kdo je napačno obveščen ali jaz ali ve.Zakaj samo vedno reče gremo na ISCI in to samoplačniško?
Vidiš Miška 2004 tvoj ima boljši spermiogram za 3% ti takoj na ISCI,jaz pa na inseminacijo trikrat in nato ne na ISCI ampak na IVF?Resno ne razumem,tega,da boi šla samoplačniško mi ni niti noben omeno,kajti no si kar hitro na vrsti,sploh če si z dohtorjem lepo zmeniš,...Veste jz v to ne bi pristala,vsem reče po mojem mnenju enako.
Vendar draga Spominčica strogo ti prepovedujem,da obupaš pomilsi na možnost,da to ni res.Spomni se na mojega brata sem ti že neštetokrat rekla,kaj je njemu pri nas reku,po domače zlagal se je kreten eden.
Ne razumem pa še nekaj v najini ambulanti sva midva takole obveščena inseminacija 10-20%,kar po njenem ni malo,in IVF 50-60% kaj pol Reš dela da je pri njegovem ISCI le 20%?

No punce pretehtajte kaj je z tem narobe in mi sporočite.Veste sedaj pa mi malce časa primanjkuje se grem štimat po pa hitro v avtu in počasi vožnja proti MB na prvi uz pred drugo inseminacijo,ki upava res upava,da nama bo prinesla :duda::duda::duda:.

Ne morem verjet jaz sem tako optimistična,da imam upanje,da mi pri tem najlažjem uspe,en tak pa da skoraj ne uspe pri najtežjem postopku.Res ne razumem?

LP in,ko se vrnem vam seveda poročam.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka:!!!

klarisa -> ICSI!!!! (6.4.2005 7:30:45)

Pri IUI je možnost od 10-15%, pri ICSI pa okrog 20% (vendar je pri morulah (zarodki vstavljeni 3.dan)spet malo manjša možnost kot pri blastocistah(zarodki vstavljeni 5.dan-po ameriških študijah je možnost kar okrog 40-50%)..baje pa se tudi z jemanjem otroškega aspirina 100mg možnost vgnezditve poveča za okrog 40-50%..

Dr. Reš je zelo strokoven dr. in vsaka ženska je pač poglavje zase-on se odloči na podlagi vseh preiskav kakšno terapijo bo pač imela katera-res pa je, da ima ogromnooooooo dela z nami in včasih naletiš tudi na njegov slab dan-po mojem mnenju mu lahko čist zaupate in se mu prepustite oz. njegovi strokovnosti.Ne sme pa vas potret, saj veste zakaj ste tam-nova postaja do :duda:! jst sem v prejšnjem postopku čakala od 17h popoldne do 21h zvečer na injekcije za domov, ko sm zvedla da jemoj dr. v lJ in še pol so me pošiljale in pizdile sestre, kr so si lih naročile večerjo in sem jih "zmotla"...pa se nisem nč sekirala, čez eno uho notr, čez druzga ven..po vseh neuspelih postopkih,padcih, vzponih se tako utrdiš da se kakšni stvari ki te je prej jezila, zdaj samo smejiš..:):):)Tko pač je! Bom zdajle mal pobrskala po netu, pa vam napišem naslove tistih raziskav uspešnosti, da boste lahk mal brskale,ok?

Pošiljam vam pozitivne vibracije OMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

ste dobile?:bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]