|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč!!?? HSC in "M"
5.4.2005 21:01:12   
Fifa
Po dolgem času sem spet tu!!

:zmeden::zmeden:Težave ali pa morda ne?:zmeden::zmeden:

Bila sem na HSC-ju zaradi pregrade v maternici. Pred tem sem jedla 4X dozo nekih hormonskih tablet. Mim je že 28 dni, M pa še ni!!!
:zmeden:Kaj je to normalno, al je spet neki narobe? Na dan, ko bi mogla dobiti M, sem dobila majčkeno sluzaste svetlo rjave sluzi s črtico krvi in naslednji dan isto. Zakaj ne pride M??:zmeden::zmeden::zmeden:

:racka:KDO VE KAJ O TEM NAJ MI PIŠE, PROSIM!!!???:racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoč!!?? HSC in "M"
5.4.2005 21:05:02   
pika74
Hojla!

jst sm mela februarja histeroskopijo in laparoskopijo in so mi tud odstranil pregrado v maternici.

Prej sem mela M na 28-29 dni.

Potem je pa ni in ni blo po operaciji.

IN PRIŠLA JE ŠELE NA 59. DAN!!!!! Si morš mislt. Men se je skor zmešal. Pa nobene šanse, da bi bla noseča, ker sploh nisva mela odnosa. Pač operacija je bla šok za telo in zato je M tok zamujala.

Kr mirno.
Bo že prišla.

Lahko pa test nardiš, če misliš, da si noseča.
:rozica:

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoč!!?? HSC in "M"
5.4.2005 21:12:23   
anajmad
Pa res,kako je odvisno od vsake posameznice.Jst sem imela laparo in histero v četrtek.Danes sem imela datum za M in sem jo tud dobila.Tako kot ponavadi.Pa še dohtrca mi je rekla,da mi zna zamujat,men pa ne.Me ma preveč rada:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
en lp:morje:D.

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pomoč!!?? HSC in "M"
5.4.2005 21:12:32   
Fifa
:bravo::bravo:ne,... ni panike, da bi bla noseča, pravzaprav čakam M, da bo potem čimprej O in lahko ponovno poskusmo kej nardit!!!

:zmeden::zmeden:A, tko pol? Kr čakam naj? :zmeden::zmeden:
:muca::kuza:To je tolk težko, da bom še shujšala od skrbi - kaj me skrbi, nevem, da M pač ni!!:kuza::muca:

Dajte mi se kaj napisat - :rozica:HVALA PIKA74:rozica:

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pomoč!!?? HSC in "M"
5.4.2005 21:17:08   
Fifa
;)anajmad;), veš kaj, men pa noben ni nič povedal, ker nisem hotela vedet nič o samem postopku ipd, ker če bi vedela, sigurno ne bi šla v operacijsko,...
Zato pa zdej tlele sprašujem? :sloncek:

Ena moja prjatelca je tud M dobila na 28 dni, pa me je zato še mal bol skrbel, kaj je z mano,...

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pomoč!!?? HSC in "M"
5.4.2005 21:17:41   
pika74
Fifa, jst sm bla že čist zmešana, ker je ni blo. Pa sm pisala na vse možne forume. Pa skor vse so rekle, da so normalno doble M po operaciji.

Sam jst sm bla nenormalna8), pa M je zamujala 100 na uro:)-:)-:)-.

EVO JST SM TI ŽIVI DOKAZ, DA SE TO DOGAJA.

Pa čakam na čudež :nosecka: že več kot 5 let in veš, kok težko mi je blo, k je ni in ni blo.

Pa še G mi je reku, da 2 ciklusa ne smem zanosit:zmeden2::(:(.

No, pol je pa le pršla.

In tvoja bo tud. Sam cejt rab. Telo se mora umirit in pridit k seb po operaciji.

Aja, sej jst sm drgač hitr okrevala. Sam, M pa ni blo. Včasih ni nobenga vidnga razloga, da bi zamujala. Sam pr men je.

Moj nasvet - mal odklop, pozab, da sploh maš M in to, da jo morš dobit. Mal pejt na sončk pa uživej v pomladi:):):):)

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pomoč!!?? HSC in "M"
6.4.2005 7:51:32   
Sandra78
Pupe, ker se ve tako dobro spoznate na vse, bi kar na tem mestu nekaj vprašala, če lahko:ups:
Ali ugotovijo te pregrade samo z laparo in histero, ali tudi vidijo kakšne pregrade na HSG-ju?

Fifa, tebi pa ne morem pomagati z nobenim nasvetom, želim pa ti en veeeelik kupček :duda::duda::duda:

pa,pa :rozica:

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pomoč!!?? HSC in "M"
6.4.2005 7:54:17   
pika74
Hmmm Sandra to je pa pretežko vprašanje zame :zmeden:.

Ampak lohk ti pa iz lastnih izkušenj povem, da se na mojem HSG pregrada ni vidla, pa je bla 3cm velika.

:miska:

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?