Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako ve gledate na oddajo kmetija 16.12.2008 9:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Mam svoje mnenje o ljudeh k to gledajo in "not padejo" Tako....k ni za v javnost Od kdaj se pa ti nazaj držiš. Kr lepo napiš, da se bom lahk podpisala. Itak ti bo vse v zvezdice spremenil. Čaki, da probam. Tisti, ki gledajo so: ****etine, pizduni, ****otrebni Ma ne.....sm hotla napisat da so intelektualno omejeni Ti si pa res nesramna lukra veš
|
|
|
|
RE: kako ve gledate na oddajo kmetija 16.12.2008 10:04:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: vandame ma sm mal gledala pa brala po forumu tm na kmetiji pa kako ljudje pišejo po njem pa ne vem od kot jim tak besednjak ne vem še v kameni dobi bi lepš pisal kot tam zaslediš, a res ne vejo da je to sam oddaja da je vse zrežiran itd. sam zanima me kaj ve mislite, če imate tolk stare otroke da znajo po internetu brskat in naletijo na to sej ne bodo drugega znal govort kot kletvice, pa grozit itd. To se pravi, da če Kmetije ne bi blo, bi ble pa same lepe in vzgojne stvari na internetu? ne ne bi bile to je sigurno res, sam tko k bereš ta forum no sej sm sam ta vikend k je bil moj v službi pa sem mal šla pofirbcat. sam ne vem a smo Slovenci res taki nacisti al kaj tm je bil en komentar da nej se kao rus sprav nazaj v sibirijo ker ni Slovenc, pol če tko gledaš bi mogl pol Slovenije spraznt. Sam to mi gre ful na k****. pa ne me narobe zastopit nimam nič proti nobenemu. ampak tko če gledaš pa mal bereš ma to ne morš vrjet kak folk žvi kle, pa kake izraze imajo to mi je mal čudn, ne morš ti enega neki obsojat pa pisat o njem k ga niti ne poznaš.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?