ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KATY&TIMMY -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (5.4.2005 19:54:18)

zelo sem vesela danes;);)bili smo pri zobozdravniku in nas je zelo pohvalila:bravo::bravo:pregledala mu je zobeke,prvi pregled,in je rekla da ima zelooooo lepe zobke ravne in zdrave in vse zunaj:bravo: tiste ki jih za njegovo starost mora imet;) )Timi je bil pa tako priden,za njegovo starost,je lepo odprl usta in mu je zobarca pregledala zobke z ogledalcem:bravo:pohvalila ga je kako je priden9nebesaseveda so ga kasneje poštemplale:)-
ne bi pa bil Timi če ne bi raztavil pol ambulante:hudicek::)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
naročeni pa smo na ponoven pregled,šele ko bo imel tri leta,edino januarja je rekla naj pridemo pokazat petice,če pridejo ven:zmeden:
tako vsaj iz te strani sem mirna,lepo pridno umiva zobke 2x na dan ob tem uživa;),pa še flounatril moramo 1x na dan jemat,to pa je vse9nebesa
lp,Katja&Timi:morje::racka::morje::racka:

TARA in MAJ -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (5.4.2005 19:57:31)

:bravo::bravo::bravo::bravo:TIMI SI PA RES KORAJŽN JEST SE PA ZOBRJA TKO BOJIM KO:hudicek:

:miska::miska::miska:

anajmad -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (5.4.2005 19:59:20)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Timi
en lp:morje:D.& Pia

dory -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (5.4.2005 20:10:30)

:bravo::bravo: za korajznega Timija :):bravo:

Anonimen -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (5.4.2005 20:15:24)

Ja pa pozabila je povedat,da je med čakanjem na vrsto skoraj spraznil avtomat za vodo:)-:)-kar naprej je hodil tankat,ko je bil že sit vode je pa rožice zalival.skoraj jih je utopil...dobr da ni nihče videl..vsaj upam:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

TARA in MAJ -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (5.4.2005 20:16:56)

pol je pa čist po babic:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (5.4.2005 20:21:26)

Pa še prav imaš tara,le kao si uganila:zmeden2:
Po pripovedi moje mame sem jih tudi špičla,zlato medaljo pa dobi njegova mami,ta mi je sivih las nardila:(:)-:)-:)-:)-:)-

filipinka -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (5.4.2005 20:39:08)

:bravo::bravo::bravo:

Pupica -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (5.4.2005 20:50:49)

:bravo::bravo::bravoTIMI:bravo::bravo::bravo::bravo:

LP
:love:Tia

KATY&TIMMY -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (5.4.2005 21:06:18)

ja pa še to da je mene bilo strah:hudicek:samo če kdo zobarja omeni se že tresem:hudicek::)-:)-:)-:)-

lin -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (5.4.2005 21:40:14)

T:bravo:I:bravo:M:bravo:I
in mami:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

india -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (6.4.2005 8:23:41)

O Timi!!!! Bravo!!! Ja, babi, saj otrok mora poskrbet za rožice, če že tam zaposleni na njiuh pozabijo!!! Samo pazit bo treba, da vam doma ne spremeni v akvarij ali močvirje:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> ZELO VESELA IN PONOSNA NA MOJEGA PIKECA......... (6.4.2005 8:34:48)

Ohij Miška,že poskuša:)-:)-
Včeraj je za zalivanje uporabil kar pasjo posodo za vodo:)-:)-:)-Ne vem več kam bogim :kuza:postavit vodo:zmeden:saj reveži ne znajo plezat,da bi jo postavila na visoko;)

Stran: [1]