trapa 33 -> RE: oče neznan...kako naprej (19.12.2008 13:54:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin* Še moj skromni komentar na tole vse...kr slabo mi je k berem,sploh komentarje tistih k se vidi da sam obsojajo in nimajo blage veze o tem v čemer pametujejo.Prav žalostna postanem k morm spet poudarit,da naj se tiste ta pametne ne delajo tak fine k nihče ni popolen,najmanj pa tisti k se delajo!!! Sem mamica skoraj štiriletne punčke,mamica samohranilka z neurejenim očetovstvom!Ve se kdo je oče a je izginil in nimam namena tekat za njim,če sam nima interesa do svojega otroka!Splava nisem šla delat,kar me lahko razume vsaka mama,da ko je otrok v tebi ga ni tako preprosto odstranit.Keransa od vseh postov sem se spomnila najbolj tvojih zato te izpostavljam:res bo mamica dobila vabilo na center,glede urejanja in podpisa očetovstva,NIHČE je ne bo spraševal s kom in kdaj je spala in nikogar ne bodo zanimale njene osebne zadeve!Da ti povem svoj primer,odzvala sem se vabilu in tam povedla resnično zgodbo kot je,delovka mi je sama rekla da na mojem mestu bi ga pustila pri miru in da mi želi,da bi si uredila družino,mogoče pa z drugim moškim,ki bo mojo hčerkico sprejel,če jo njen oče ni!Hvala bogu,so še ljudje na svetu,sploh si ne predstavljam,da bi katera od vas bila na kakšnem njihovem mstu,potem bi samohranilke verjetno javno linčali:( Kar se tiče denarja...hud problem davkoplačevalcev smo mame samohranilke,ja prav imate!Vsaka druga je prijavljena kot samohranilka zaradi stroškov,tudi med vami so!Mogoče res profiterate ve,k imate dve plači+ otroške+še kaj...Me prave samohranilke in me kriminalke brez očetovstva imamo ene trgovsko plačo,100eu otroškega dodatka in 131 eu plačila za vrtec mesečno!Zdaj pa bodite nevoščljive,če ste lahko!Sem nesposobna za kredit,nimam avta,nič...pa verjetno izkoriščam davko plačevalce hahaha,dajte no,malo premislite kaj in komu pišete,preden človeka poskušate raztrgati zaradi vašega nacionalnega športa-nevoščljivosti:( Človek pričakuje odgovor na vprašanje ne pa neko bombandiranje in vaše izpade,k so prav primitivni!!! lp.KajŠe ena je napisala,da se brez očetovstva dobi preževnina od države?Niti pod točko razno,morala se bo znajti kot ve in zna in delati dve službi še namesto očija,kot to počnemo me.Vseeno nas ima otrok več kot si mislite,ker imamo samo njega in prejema od nas polno ljubezen in pozornost,Dokler smo zdravi smo lahko le srečni! lp,Kaja Bravo zate punca!!! In tudi za tisto ki bo šla po tvojih stopinjah!! Sploh ni pomembno s kolikimi tipi se je dala dol, ampak to da JE NOSEČA in da ni morilka. Da kljub temu da se zaveda da ji ne bo z rožicami postlano bo sprejela svojega otroka, ga ljubila, skrbela zanj, živela zanj, se zanj žrtvovala...RES EGOISTIČNO!!! Če bi ga ubila...to pa ne bi bil egoizem. Eh...brez veze!! Moralno podpiram njo in tebe Kaja! Pogumno naprej!!!!!!
|
|
|
|