Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako je bilo 2-ič,tiste,ki ste bile velik... 15.12.2008 0:50:26
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
naja jaz težav z mat.v. nisem imela (so bile pa druge težave), vsaka nosečnost je bila drugačna - v prvi povišan pritisk (na koncu 3 tedne hospitalizirana zaradi hipertenzije) - sprožen porod 10 dni po PDP- trajalo 12 ur- prišlo do zastoja na medeničnem dnu, rodila z vakumom - dobila 25 šivov- 3 tedne sem bila kot da bi me nekdo pretepel - 2. nosečnost- težave z astmo, pritisk bp, rodila 3 dni čez PDP v 2 urah, brez šivov, ko sem prišla domov sem bila kot rožca ... dve čisto različni izkušnji... in imam prijateljice, ki imajo podobno- za sabo dva ali tri porode in vsak je bil drugačen...verjemi, tudi mene je po prvi izkušnji pošteno skrbelo...
|
|
RE: kako je bilo 2-ič,tiste,ki ste bile velik... 15.12.2008 8:13:01
|
|
|
|
TRIŠ
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?