|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako je bilo 2-ič,tiste,ki ste bile veliko ši...
14.12.2008 23:27:48   
naja78
tudi materični vrat,ne samo epizotomija.meni delajo mišice medeničnega dna,kar probleme.malo imam pomisleke da bi imeli še enega user posted image čez kako leto,pa me stalno mori moj raztrgan materični vrat,pri porodu.
skrbi me nosečnost,da mat.vrat ne bi popuščal in ....kaj bi lahko sledilo.
ima katera izkušnje,ali preveč kompliciram.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako je bilo 2-ič,tiste,ki ste bile velik...
15.12.2008 0:50:26   
ČebelicaMaja
naja jaz težav z mat.v. nisem imela  (so bile pa druge težave), vsaka nosečnost je bila drugačna - v prvi povišan pritisk (na koncu 3 tedne hospitalizirana zaradi hipertenzije) - sprožen porod 10 dni po PDP- trajalo 12 ur- prišlo do zastoja na medeničnem dnu, rodila z vakumom - dobila 25 šivov- 3 tedne sem bila kot da bi me nekdo pretepeluser posted image  - 2. nosečnost- težave z astmo, pritisk bp, rodila  3 dni čez PDP v 2 urah, brez šivov, ko sem prišla domov sem bila kot rožcauser posted image ... dve čisto različni izkušnji... in imam prijateljice, ki imajo podobno- za sabo dva ali tri porode in vsak je bil drugačen...verjemi, tudi mene je po prvi izkušnji pošteno skrbelo...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2008 8:13:01   
TRIŠ
user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2008 9:24:57   
cmrucek
Enako! Prvi otrok je imel zelo veliko glavico in sem bila tudi precej šivana. Drugi je bil sicer malenkost manjši in sem bila šivana pol manj, pa tudi šivi so neprimerno manj boleli. Prvič sem se s tabletami proti bolečinam počutila slabše kot drugič brez vsega.... 

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?