kolki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


annna -> kolki (5.4.2005 18:56:36)

Pri starosti 6 mesecev še nista vidni jedri glavice kolkov. Ali moramo kaj paziti, ker sinko hoče kar stati in skakati, sem pa pozabila vprašati. Ponovni pregled pa imamo šele čez 6 tednov.




annna -> kolki (5.4.2005 18:58:17)

sem mislila da prvič ni "potegnilo" pa očitno je...




corfu -> kolki (5.4.2005 19:09:31)

Jaz imam tudi problem z malim pa bo star 3 mesece, znori če ga poskušam samo malo nagniti v leže. Mora biti pokonc in to sede, opažam, da je zelo močan in krepak in mu sedenje sploh ne dela težav , čeprav ga na vse možne načine podpiram, da si ne obremenjuje hrbta. Znogami se pa tako odriva, potem jih pa z vso močjo stegne in bi kar stal. Mislm, da bo ta otrok hiperaktiven, vsaj kar se gibanja tiče. Kako naj ga bremzam v razvoju?????

Anna mislim, da je tvoj,tudi hitro napreduje....imam znanko ki ima sina, ki je shodil pri devetih mesecih...Kaj je zdaj prav????Kdaj otroka podpirati pri razvoju, da mu ne škodiš???


Lep pozdrav:sloncek:




Aly -> kolki (5.4.2005 22:19:04)

Anna,

govorim čisto laično, vendar menim, da ga nikakor ne "bremzaj v razvoju".....

Rada bi ti rekla le, da smo tudi mi v MB "imeli težave" z vidnostjo jedra kolkov še v 5. mesecu in so nas hoteli poslati celo na RTG..... S tem se nismo strinjali, zato smo šli na UZ drugam....in kolki so bili čisto v redu, prav tako vidna jedra.... :zmeden:

Včasih je dobro pridobiti še drugo mnenje 8)

LP Aly




Aly -> kolki (5.4.2005 22:22:06)

Se opravičujem, če sem malo zamešala :ups: ......sem uporabila tvoje besede "corfu"......

Dejstvo je, da se tudi naš 6- mesečnik postavlja na noge kot za stavo - mnogo raje, kot pa sedi.....




Stran: [1]