Anonimen -> RE: zaostaja v rasti (15.12.2008 20:01:44)
|
Živjo, evo jaz bom pa povedala svojo izkušnjo. Nočem te strašiti ampak to je pač bilo. Pri meni je G okrog 30t naredila UZ in je ugotovila da je malo manjše dete, dala mi je napotnico za P (drugo mnenje), in tudi tam so tako ugotovili. V 33t sem bila že sprejeta za CR, vendar sem naletela na totalno butasto zdravnico, ki je rekla da je otrok res malo zaostal v rasti, vendar bi raje počakali do 37t, da ne bo nedonošenček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. No in tako sem rodila v 37t deklico težko le 2,1kg (to je teža za 33t). No imela je kar veliko posledic, zmanjšan mišični tonus in kup, diagnoz... (ki jih še sedaj preučujejo) Sedaj po letu in pol se počasi postavlja na noge in mogoče bo ujela vrstnike. Nočem biti pametna, ampak nekateri G je prav da povedo svoje mnenje in nekateri tudi vedo ukrepati, jaz sem žal naletela na napačno. Je prav, da greš še na kak UZ (saj te je G gotovo spet kmalu naročila). Upam, da pri tebi pikica normalno raste in da so govorice tvoje G, le neprave. čez 12t boš pa rodila zdravega in prekrasnega otroka.
|
|
|
|