Jeziček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Bejba -> Jeziček (5.4.2005 17:59:20)

Naš mali neprestano moli jeziček iz ustk (razen, ko ima dudo). Fizioterapevtka je rekla, da je to povezano z mišicami in, da ni v redu. Da naj ga skoz notri popravljamo. To pa lahko delamo 24 ur na dan :zmeden:. Čeprav se meni ne zdi to nič posebnega.
Ali vaši otročki tudi molijo jeziček iz ustk?

LP; Bejba

bskrle -> Jeziček (5.4.2005 18:37:15)

Ne, le kadar se kaj spakuje.

Anonimen -> Jeziček (5.4.2005 18:38:31)

Naša tud ne... Bejba po mojem da to res ni OK. Vi kar popravljajte :)

Gina -> Jeziček (5.4.2005 21:03:01)

Naš je pa skozi ven molel jeziček. To je po moje povezano s sesalnim refleksom. Odkar pa je začel jesti gosto hrano, pa vedno manj. Zdaj pravzaprav zelo redkokdaj to še naredi. Morda ko se kaj zelo trudi naredit, pa mu ne rata.
Kaj pa naj bi to bilo tako groznega, daj no mir! Kaj je pa tvoja fizioterapevtka rekla da naj bi to pomenilo?
Kaj vse bodo še pripisali boleznim ali nepravilnostim. Če bi se človek za vse sekiral, bi mislil, da ima čisto bolanega otroka.

Anonimen -> Jeziček (5.4.2005 21:12:43)

Moj tibor ravno ne moli jezika skozi iz ust, se pa fino poliže čisto do nosa, tako da sploh ne rabi robca. Moram priznati, da ima res kar dolg in gibčen jezik.

Gina -> Jeziček (5.4.2005 21:21:11)

:)-:)-:)-splišni jih pa spet stresa danes:)-:)-

tinadvojčica -> Jeziček (5.4.2005 21:48:35)

Naša Naja pa ga drži gor tako da so tudi nam rekli da ga moramo popravljati ker ima lahko kasneje probleme in bomo kmorali hoditi h logopedu!

dory -> Jeziček (6.4.2005 8:06:46)

Nas tudi moli jezicek iz ust..ampak ponavad zarad zlehtnobe...ce kaj naredi narobe,sam pogleda,pokaze jezik in siba naprej...

Je pa pocetje tvojega malega res povezano z misicami...nas npr.ko je lacen potegne ven ves jezik...tudi skljuci se cudno,zato zablokira vse poti da bi normalno jedel...zdej se greva ucit jest in na trening za naprej,da ne bi imel tezav tudi z govorjenjem...

Stran: [1]