Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolniška skozi celo nosečnost! 14.12.2008 10:47:13
|
|
|
|
kakteja
|
Meni so bolniško odobrili v 15t nosečnosti, zaradi hematoma v maternici, prej sem imela pa slabosti in vrtoglavice pa mi niso odobrili. Mela sem pa že prej dva splava, samo to komisije ne zanima, njih zanima sedanja nosečnost. Če ni ogroženo zdravje ploda ali nosečnice ne dobiš odobreno. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Bolniška skozi celo nosečnost! 14.12.2008 10:52:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Na bolniški še pred zanositvijo, bila celo nosečnost isto na bolniški. Imela sem rizično , placento previo pa še kup drugih težav.
|
|
|
|
RE: Bolniška skozi celo nosečnost! 14.12.2008 11:54:39
|
|
|
|
anabanana
|
Punce a je res, da tiste, ki zanosijo s pomočjo ivfja - imajo avtomatično bolniško cel celo nosečnost? Če bo sreča bom tudi jaz med njimi, zato sprašujem.
|
|
RE: Bolniška skozi celo nosečnost! 14.12.2008 12:02:04
|
|
|
|
Zvezdica
|
Sem v drugo zanosila z ivf postopkom. Na bolniški sem od začetka, ker sem imela dvojčka, pa je eden v 10 t odmrl in sem potem skoz po malem krvavela. Rok imam čez dober mesec. Sicer pa je takole, fajn se sliši biti na bolniški, vendar če bi lahko izbirala bi bila najbolj srečna če bi hodila v službo, ker je potem nosečnost ok in si brez skrbi. Tkole se pa sekiraš iz dneva v dan. Anabanana...veliko sreče pri zanositvi. Pri kom boš to delala?
|
|
RE: Bolniška skozi celo nosečnost! 14.12.2008 12:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
na bolniški sem od 6t3d in bom ostala do konca...marca sem imela ss, junija odstranitev pregrade, krvavitev v tej nosečnosti...
|
|
|
|
RE: Bolniška skozi celo nosečnost! 14.12.2008 12:57:18
|
|
|
|
zorica
|
Tudi jaz sem zanosila z IVF.Na bolniški pa sem od dneva punkcije.V MB dajo za umetno oploditev avtomatsko bolniško skozi celo nosečnost.Danes sem že v 8m.
|
|
|
|
RE: Bolniška skozi celo nosečnost! 14.12.2008 19:30:20
|
|
|
|
Goldy
|
Na GK Lj smo dobile bolniško do prvega pregleda pri svojem G (to je cca 1 mesec po pozitvnem testu - tako je napisano tudi na listu, ki ga dobiš na GK), potem ti bolniško naprej predlaga tvoj G, da naprej zadevo osebni zdravnik, odobri pa komisija ZZZS. Jaz sem zaenkrat doma od punkcije, zdaj pa bo že skoraj 3 mesece kar sem doma. Ampak bo sedaj potrebno spet dati za podaljšanje. Naša G je med bolj "paničnimi" in me bo verjetno skušala držati doma (tudi zato ker sem lani imela ss). Včasih je res bilo, da so bile po IVF avtomatsko v bolnški do porodniške, zdaj pa ni več tako (tako izgleda). Se pa očitno razlikuje po Sloveniji. Veliko je odvisno tudi od težav, ki nosečnost spremljajo, G in dela, ki ga opravljaš. Pa če je večplodna nosečnost, tudi radi dajo na bolniško. Jaz sem zaenkrat kar zadovoljna, da je tako, ker mi je dosti slabo in bruham in bi težko delala. Če bi me pa poslali delat bi pa tudi morala it.
|
|
RE: Bolniška skozi celo nosečnost! 14.12.2008 20:19:14
|
|
|
|
frutka_
|
V drugo sem bila celo nosečnost na bolniški. Krvavela sem, hematom na maternici, potem je otrok slabo napredoval, imela sme krče...Tudi v prvi nosečnosti sem imela podobne težave. Če bi lahko bi stokrat raje delala kot pa da sem se sekirala doma kaj bo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.12.2008 20:52:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bolniška skozi celo nosečnost! 14.12.2008 21:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Celo nosečnost,zaradi slabosti
|
|
|
|
RE: Bolniška skozi celo nosečnost! 14.12.2008 21:25:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
sama mislim - glede na zgodbe, ki sem jih do sedaj slišala in prebrala - da je precej odvisno od posamezne komisije - zdi se mi da nekaterim podaljšajo že samo zato ker so noseče, drugod pa so ene še samo "na pol žive" pa nič... tak da ne vem, če se da to kar tako posplošiti in predvidevati vnaprej ali boš dobil podaljšano ali ne... no to je samo moje mnenje - ne vem če je res tako...
|
RE: Bolniška skozi celo nosečnost! 15.12.2008 10:02:05
|
|
|
|
mayflower
|
Sem v 20. tednu, na bolniški od 11. tedna. Vzrok: težave s ščtiničnimi hormni (vrednosti, ki sem jih imela lahko vodijo v SS). Tudi po 2.mesecih stanje še ni v redu. Poleg tega stalna utrujenost,slabost,. Upam, da bom ostala na bolniški, ker delam s strankami in mi te slabosti onemogočajo osnovno komunikacijo. Ta dobra dva meseca na bolniški mi je pa nekaj najhujšega. Če ne bi vedela, da je zame in za otroka bolje, da sem doma, bi šla takoj v službo. Prvo nosečnost sem delala do porodniške, ampak takrat nisem imela nobenih nosečniških težav.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?