|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolniška skozi celo nosečnost!
14.12.2008 10:23:40   
Anonimen
Zdravo ,

punce zanima me ali ste oz. ste bile na bolniški celo nosečnost in zakaj? mOgoče tudi zaradi slabih izidov oz. rizičnosti prejšnjih nosečnosti .

Hvala Vam za odgovore in lp vsem user posted image , ki pričakujete user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolniška skozi celo nosečnost!
14.12.2008 10:47:13   
kakteja
Meni so bolniško odobrili v 15t nosečnosti, zaradi hematoma v maternici, prej sem imela pa slabosti in vrtoglavice pa mi niso odobrili. Mela sem pa že prej dva splava, samo to komisije ne zanima, njih zanima sedanja nosečnost. Če ni ogroženo zdravje ploda ali nosečnice ne dobiš odobreno. Pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2008 10:52:38   
Anonimen
Na bolniški še pred zanositvijo, bila celo nosečnost isto na bolniški. Imela sem rizično user posted image , placento previo pa še kup drugih težav.

(odgovor članu kakteja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2008 11:54:39   
anabanana
Punce a je res, da tiste, ki zanosijo s pomočjo ivfja - imajo avtomatično bolniško cel celo nosečnost?

Če bo sreča bom tudi jaz med njimi, zato sprašujem.

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2008 12:02:04   
Zvezdica
Sem v drugo zanosila z ivf postopkom. Na bolniški sem od začetka, ker sem imela dvojčka, pa je eden v 10 t odmrl in sem potem skoz po malem krvavela. Rok imam čez dober mesec.

Sicer pa je takole, fajn se sliši biti na bolniški, vendar če bi lahko izbirala bi bila najbolj srečna če bi hodila v službo, ker je potem nosečnost ok in si brez skrbi. Tkole se pa sekiraš iz dneva v dan.

Anabanana...veliko sreče pri zanositvi. Pri kom boš to delala?

i belive i can fly....

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2008 12:19:24   
Anonimen
na bolniški sem od 6t3d in bom ostala do konca...marca sem imela ss, junija odstranitev pregrade, krvavitev v tej nosečnosti...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2008 12:57:18   
zorica

Tudi jaz sem zanosila z IVF.Na bolniški pa sem od dneva punkcije.V MB dajo za umetno oploditev avtomatsko bolniško skozi celo nosečnost.Danes sem že v 8m.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2008 19:30:20   
Goldy
Na GK Lj smo dobile bolniško do prvega pregleda pri svojem G (to je cca 1 mesec po pozitvnem testu - tako je napisano tudi na listu, ki ga dobiš na GK), potem ti bolniško naprej predlaga tvoj G, da naprej zadevo osebni zdravnik, odobri pa komisija ZZZS.

Jaz sem zaenkrat doma od punkcije, zdaj pa bo že skoraj 3 mesece kar sem doma. Ampak bo sedaj potrebno spet dati za podaljšanje. Naša G je med bolj "paničnimi" in me bo verjetno skušala držati doma (tudi zato ker sem lani imela ss).

Včasih je res bilo, da so bile user posted image  po IVF avtomatsko v bolnški do porodniške, zdaj pa ni več tako (tako izgleda). Se pa očitno razlikuje po Sloveniji. Veliko je odvisno tudi od težav, ki nosečnost spremljajo, G in dela, ki ga opravljaš. Pa če je večplodna nosečnost, tudi radi dajo na bolniško.

Jaz sem zaenkrat kar zadovoljna, da je tako, ker mi je dosti slabo in bruham in bi težko delala. Če bi me pa poslali delat bi pa tudi morala it.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2008 20:19:14   
frutka_
V drugo sem bila celo nosečnost na bolniški. Krvavela sem, hematom na maternici, potem je otrok slabo napredoval, imela sme krče...Tudi v prvi nosečnosti sem imela podobne težave.
Če bi lahko bi stokrat raje delala kot pa da sem se sekirala doma kaj bo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 20:52:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2008 21:12:21   
Anonimen
Celo nosečnost,zaradi slabostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2008 21:25:36   
MalaČebelica
sama mislim - glede na zgodbe, ki sem jih do sedaj slišala in prebrala - da je precej odvisno od posamezne komisije - zdi se mi da nekaterim user posted image podaljšajo že samo zato ker so noseče, drugod pa so ene še samo "na pol žive" pa nič... tak da ne vem, če se da to kar tako posplošiti in predvidevati vnaprej ali boš dobil podaljšano ali ne...

no to je samo moje mnenje - ne vem če je res tako...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.12.2008 10:02:05   
mayflower
Sem v 20. tednu, na bolniški od 11. tedna. Vzrok: težave s ščtiničnimi hormni (vrednosti, ki sem jih imela lahko vodijo v SS). Tudi po 2.mesecih stanje še ni v redu. Poleg tega stalna utrujenost,slabost,. Upam, da bom ostala na bolniški, ker delam s strankami in mi te slabosti onemogočajo osnovno komunikacijo.

Ta dobra dva meseca na bolniški mi je pa nekaj najhujšega. Če ne bi vedela, da je zame in za otroka bolje, da sem doma, bi šla takoj v službo. Prvo nosečnost sem delala do porodniške, ampak takrat nisem imela nobenih nosečniških težav.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.12.2008 12:01:45   
Klaudia
BIla na bolniški čez celo nosečnost. Prvo zaradi tega, ker delam z malimi živalmi, potem zaradi nizko ležeče posteljice, krčev, amniocenteze in še in še...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?