|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri ginekolog v MB?
14.12.2008 10:15:43   
VIVANA
Pozdravljene!
Zanima me ali mi lahko priporočate katerega ginekologa v MB občini? Preselili smo se v Radlje ob Dravi, pa ne poznam toliko zdravnikov? Nikakor pa ne bi rada imela kakega, ki ni primeren oz. mi ga odsvetujete.
Hvala in uživajte

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 14.12.2008 17:55:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GINEKOLOG
14.12.2008 14:58:41   
ROŽICI
jaz hodim v slovenj gradec, sem pa iz radelj.Sem pa hodila tudi v Ravne gos. Božikovi.
ne vem v Radljah mi Krištoflc pač ni všeč.

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu VIVANA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2009 12:21:38   
pitra
jaz hodim k dr.Neli PETROVIČ,v mariborski zdravstveni dom in sem zelo zadovoljna.priporočam.user posted image

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2009 20:05:14   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: pitra

jaz hodim k dr.Neli PETROVIČ,v mariborski zdravstveni dom in sem zelo zadovoljna.priporočam.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

me too user posted image

(odgovor članu pitra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2009 20:35:57   
kitty87
Še ena ki hodi k dr. Neli Petrovič. user posted image

Do zdaj še nisem imela nobenih problemov ali nosečnosti, tako da sem do zdaj bila le še par krat pri njej, zato sem zadovoljna! user posted image

No, še vprašanje malo iz teme, vendar sem se ravno spomnila: na koliko časa bi se naj naročil na pregled? Se mi zdi, da je včasih bilo na leto dni!? Še to velja? Ker je zdaj že 1,5 let od mojega zadnjega pregleda.
Hvala.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2009 16:49:03   
druga
tudi jaz sem pri neli petrovičuser posted image

kitty87 - meni so nazadnje rekli, da je zdaj pregled na 3 leta - ker ga država bolj pogosto ne plača. prej pa je res bil na 1 leto.

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2009 11:19:38   
_hellokitty
Pozdravljeni!
en ginekolog vem da je na smetanovi ulici u mb sam nevem kak se mu reče, oz. kak mu je ime....user posted image
aia..pa še eno vprašanje mam...a kdo ve kje lahko najdem forum kjer kaže noseč al ne.?user posted image

hvala.user posted image

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2009 22:15:13   
{TaMaLa}
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: pitra

user posted image user posted image user posted image user posted image

me too user posted image

Jaz sem hodla k njej 5 let in za noben dnar ne bi šla k njej nazaj. Jaz se vama opravičujem sam jaz nimam z njo najlepših izkušenj. za mene je user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2009 22:19:24   
{TaMaLa}
IZVIRNO SPOROČILO: druga

tudi jaz sem pri neli petrovičuser posted image

kitty87 - meni so nazadnje rekli, da je zdaj pregled na 3 leta - ker ga država bolj pogosto ne plača. prej pa je res bil na 1 leto.

Jaz pri neli petrovič nisem tega nikoli zvedla. sem se pa preselila v Celje in "odnesla" kartoteko drugemu ginekologu in je bla ful presenečena da niso v kartoteko pri petrovičevi vpisali pregleda ko sem ga imela. niti list z izvidi ni bil noter. blo je sicer še več takšnih in podobnih izpadov. in je zadeva glede pregledov taka:
prvo leto 1 pregled
drugo leto 1 pregled
vsake 3 leta 1 pregled

torej prvi dve leti ti zaporedoma pripadata.

(odgovor članu druga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2009 23:29:09   
Maja T.
Dr. Mujazinović v UKC, super ginekolog, me je spremljal celo user posted image , mi je delal vse preglede od NS, MORF..., meni je user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu {TaMaLa})
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?