Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kakšne tablete in vitamini? 5.4.2005 14:49:21
|
|
|
|
POLY77
|
Ja, jaz po priporočilu G.: - magnesol in - Ca C - ta baje pomaga tudi proti alergijm na cvetni prah. Ampak nisem pridna in tega ne jemljem čisto vsak dan.
|
|
|
|
Kakšne tablete in vitamini? 5.4.2005 15:00:46
|
|
|
|
Grascakinja
|
Jaz jemljem Kalcipan in Magnesol.
|
|
|
|
Kakšne tablete in vitamini? 5.4.2005 15:02:56
|
|
|
|
Teya
|
magnesol in folno kislino po navodilih zdravnice.... ve ste končale s folno po 3 mesecih?
|
|
|
|
Kakšne tablete in vitamini? 5.4.2005 15:04:14
|
|
|
|
Čiračara
|
Jaz jemljem folno kislino še zdej. Mi je G rekel, da lahko do konca nosečnosti.
|
|
|
|
Kakšne tablete in vitamini? 5.4.2005 15:48:49
|
|
|
|
Andy13
|
Jemljem Tifol in pa šumeče tablete multibionta, pa pazim, da vsak dan pojem kak sadež in čimveč zelenjave, še posebej zelene listnate.
|
|
|
|
Kakšne tablete in vitamini? 5.4.2005 20:28:09
|
|
|
|
Mojca P.
|
Folno kislino vsem priporocajo (ze par mesecev pred zanositvijo), magnesol po navodilih zdravnika (pri krvavitvah ipd.), ostale vitaminske tablete pa baje sploh niso priporocljive (po pogovoru z dr.-kar pise tudi na sumecih tabletkah). Moja ginekologinja mi je zato (tudi po porodu, zaradi dojenja) priporocila tablete pivskega kvasa, ki vsebujejo veeeliko vitaminov (od biotina, B-komleksa...). Dobite jih v lekarni, je pa stvar cisto naravna in zato brez kakrsnegakoli tveganja. Priporocam!! :rozica:
|
|
|
|
Kakšne tablete in vitamini? 5.4.2005 20:59:06
|
|
|
|
Andy13
|
Mojca P, na šumečih tabletah Multibionta nič ne piše, da niso priporočljive za nosečnice, torej so povsem OK. :)
|
|
|
|
Kakšne tablete in vitamini? 6.4.2005 8:27:43
|
|
|
|
ŽELJA
|
Oj! Mene pa zanima še nekaj drugega, a je možno oz. a je nevarno zaužiti preveč folne kisline, namreč kupila sem si vitamine ki vsebujejo tudi folno kislino (200 mg- upam da sem pravilno napisala oznako, no pa saj vesta kaj mislim)jem pa tudi Tifol. To je skupaj 600 mg. Pa če prištejemo še to, da je nekaj dobimo tudi skozi hrano. Nočem pretiravat.
|
|
|
|
Kakšne tablete in vitamini? 6.4.2005 11:23:39
|
|
|
|
Teya
|
če jaz kaj prav vem, se odvečna enostavno izloči....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?