|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
30.3.2009 14:53:19   
botrca
Tako je danes Jan sedel na stolčku ko sem prišla ponj - levo je Jan:

user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 30.3.2009 14:55:28 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
30.3.2009 17:38:29   
matcar
Kak je lepi! Bravo,Jan!user posted image user posted image user posted image
Ja,da vam povem,da sem mogla danes Leo peljat k Z in ima angino. Mene pa spet kuha,pa ne vem,če ga ne bom mahnila v B k dežurnemu. Kar drugače bom umrla.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
30.3.2009 21:42:55   
botrca
Matcar pa glih zdaj si zbolela ko greš rodit...user posted image .

Zate in tvojega user posted image  ter Leo in Maksa...user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdravite.

Grem naprej gledat gospodinje...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
30.3.2009 22:01:57   
arabela*
matcar.....user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
30.3.2009 22:03:03   
botrca
Kak so bile fajn danes gospodinje...zdaj pa gledam žametno mafijo.

Se tipkamo med reklamami.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
30.3.2009 22:03:58   
arabela*
jaz grem aaaaaaaaajjjjjjjjjjjiiitajjjjjjjjjj...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
30.3.2009 22:04:36   
arabela*
iiiii,kak je cartkan Jan..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
30.3.2009 22:22:19   
matcar
Jaz pa sem glih od dohtara v B. mater,so smotani eni dohtari. Bronhitis mam,pa sum na plučnico,ampak ne rabim zdravil. Je že kera jemala to?
Grem spat,ker so me čisto zmozgali zdaj. Se jutri tipkamo.
Nočka!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
30.3.2009 22:45:28   
botrca
Matcar si pa res dobro fasala...user posted image .

Lahko noč tudi od mene...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
31.3.2009 6:55:20   
matcar
Dobro jutro!
Če sploh lahko tak račem! Jaz sem na kafeju že,čaj se že tudi hladi! Danes pa je zadnji dan,jutri bom že v akciji.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
31.3.2009 8:28:21   
botrca
Dobro jutro user posted image .

Kako si matcar? Pa nič ti niso dali? Ja ker si noseča, saj ne dajo sploh pa ne dežurniuser posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
31.3.2009 8:35:06   
matcar
Če pa sem pri Maksu dobila puno antibiotikov,ko sem mela bronhitis. Zdaj pa mi reče,da ga ne rabim. Eh,saj sami ne vejo,kaj bi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
31.3.2009 8:57:26   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Eh,saj sami ne vejo,kaj bi!user posted image

sploh pa dežurni.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
31.3.2009 11:02:43   
matcar
To pa itak!
Sem zdaj bla v B,sem mogla it kri dat,pa bi skoraj tam rodila,kak dolgo sem čakala. Pa lačna sem kot volk!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
31.3.2009 11:08:17   
botrca

To pa itak!
Sem zdaj bla v B,sem mogla it kri dat,pa bi skoraj tam rodila,kak dolgo sem čakala. Pa lačna sem kot volk!

Pa si jedla?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
31.3.2009 11:10:30   
botrca
Jaz pa že kuham, da imam pol malo mir, da ne bo tako kot včeraj. Sem se glih mislila malo po kosilu vlečt pa mi tel. zazvoni da naj pridem po Jana, ker je buden user posted image . Celi dan sem bila neka omotična, za nič mi ni bilo. Vreme vpliva.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
31.3.2009 11:16:03   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

To pa itak!

Pa si jedla?

Zdaj bom,mamo kosilo že počasi.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
31.3.2009 11:17:25   
matcar

Jaz pa že kuham, da imam pol malo mir, da ne bo tako kot včeraj. Sem se glih mislila malo po kosilu vlečt pa mi tel. zazvoni da naj pridem po Jana, ker je buden user posted image . Celi dan sem bila neka omotična, za nič mi ni bilo. Vreme vpliva.

Ja,samo toto vreme res naredi človeka čisto hin.jaz pa že študiram,kaj si morem v P vzet. Kaka muka!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
31.3.2009 11:25:03   
Vrtnica79
Hojla babikeuser posted image ,

Matcar še malooooo pa bo dan D tukaj! Pa da si ravno zdaj zbolelauser posted image , upam da se čimprej porihtašuser posted image user posted image user posted image user posted image . Če se ne oglasim več do tvojega odhoda v P- ti želim vso srečo in hitro pridi nazaj k namuser posted image .

Botrca- kako pa to da te kar kličejo iz vrtcauser posted image  Saj če pač ne spi so one dolžne poskrbeti zanj in ga čuvati dokler ne prideš ponj. Kaj pa če bi bila v službi........... pa nebi morala ponj ko se jim zazdiuser posted image  Malo čudno vse skupaj. Mene nikoli niso klicali.

Saraya- kako malički?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
31.3.2009 12:33:24   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Hojla babikeuser posted image ,

Matcar še malooooo pa bo dan D tukaj! Pa da si ravno zdaj zbolelauser posted image , upam da se čimprej porihtašuser posted image user posted image user posted image user posted image . Če se ne oglasim več do tvojega odhoda v P- ti želim vso srečo in hitro pridi nazaj k namuser posted image .

Ja,pa valda da pridem nazaj. Kako vprašanje?user posted image  Upam,da se boš kaj oglasla še danes,drugače pa se bom probala držat. Porihtali pa me tak bojo v P,če ne prej. Vglavnem,kak bom budna v četrtek,vam javim in slikico pošljem. Ok?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
31.3.2009 13:20:30   
botrca

Botrca- kako pa to da te kar kličejo iz vrtcauser posted image  Saj če pač ne spi so one dolžne poskrbeti zanj in ga čuvati dokler ne prideš ponj. Kaj pa če bi bila v službi........... pa nebi morala ponj ko se jim zazdiuser posted image  Malo čudno vse skupaj. Mene nikoli niso klicali.

Ja, zdaj ko se še uvajava me kličejo, bom pa ta teden še počakala potem bom pa vidla kako in kaj. Bom vprašala kdaj nehajo klicat. Se mi pa tudi noro zdi kar klicat, ker ko pridem ponj tako lepo sedi in je malico in je ful priden. Si videla sliko zgoraj kako sedi?

< Sporočilo je popravil botrca -- 31.3.2009 13:21:16 >

Neposredna povezava do sporočila: 4596
31.3.2009 13:26:07   
Vrtnica79

Ja, zdaj ko se še uvajava me kličejo, bom pa ta teden še počakala potem bom pa vidla kako in kaj. Bom vprašala kdaj nehajo klicat. Se mi pa tudi noro zdi kar klicat, ker ko pridem ponj tako lepo sedi in je malico in je ful priden. Si videla sliko zgoraj kako sedi?

Ja, sem videla kako lepo sediuser posted image user posted image user posted image user posted image

...........pa to da ko prideš ponj lepo sedi in malica..........halooooooo, saj je pa priden. Drugo bi bilo če bi se ful drl. Ti kar reči tam da te ne rabijo klicat za vsako stvaruser posted image  se bodo tako navadile.................

Pa saj zdaj ni več na uvajanju, ali? To je samo teden ali dva. No, odvisno tudi od otroka kako sprejme novo okolje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
31.3.2009 13:28:42   
Vrtnica79

Ja,pa valda da pridem nazaj. Kako vprašanje?user posted image  Upam,da se boš kaj oglasla še danes,drugače pa se bom probala držat. Porihtali pa me tak bojo v P,če ne prej. Vglavnem,kak bom budna v četrtek,vam javim in slikico pošljem. Ok?user posted image

Pa itak vem da prideš nazaj, o tem ni dvomauser posted image .

Ja, čakamo tvoje sporočilo in fotkeuser posted image . Fajn opraviuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
31.3.2009 13:30:21   
matcar
Se bom potrudla!user posted image Danes še bomo lahko malo čvekale,jutri pa me ni večuser posted image . Pa teden dni brez RR,se mi bo ja zmešalo v P tak dolgo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4599
31.3.2009 13:37:06   
botrca

Se bom potrudla!user posted image Danes še bomo lahko malo čvekale,jutri pa me ni večuser posted image . Pa teden dni brez RR,se mi bo ja zmešalo v P tak dolgo.

Te pridem obiskat, da ti ne bo tečno. Samo mi povej, če si želiš obiske, ker ene nimajo tega rade.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?