putina -> RE: Februarski sončki - 8. del (23.12.2008 9:04:36)
|
punce ... jest sem pa bila včeraj v supernovi .. od 10ih do 11ih .. pa sem šla najprej gor v lokal, kjer naj bi bile zmenjene pogledat ... p ni blo še nobene .. pol sem pa mal kruzala po SN, če bi kero srečala .. sam kaj ko nobene ne poznam .. sej, mamic je blo polhn, sam kaj ko nisem vedla če ste februarke .. 2 mamici, ki bi po moejm mnenju ustrezali februarkam sem vidla v mulerju .. sam nisem pa hotal kar tako vprašat .. a sta bile 2 - ena blond in ena temna?? .. pa neke ščetke za na prst sta iskali?? .. da vidim, če sem imela prav .. no pol sva šli še ene 2x gor s tamaro pogledat, pa je bla spet sam ena mamica, ki je dojila, pa otroček je bil bolj majhen .. pa SAšo Einsiedler sem vidla .. sam vas po mojem ne.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]ah, pa kdaj drugič .. moram mal albume naštudirat, da vas bom vsaj prepoznala drugič, pa za rokav pocukala .. je pa res da sva midve s tamaro bolj zgodnji, ker jo dam pol okrog 12ih pol enih spat, da se potem do najkaasneje do treh zbudi, da greva po Julijo v vrtec .. pol sem se hotla pa še na računalnik javit, ko sem prišla domov, je pa ta stara gnila kišta crknila (ne smem šimfat preveč, če ne bo spet crknu), pol sem bla pa do pol enajstih zvečer "odrezana od sveta" .. dokler ni moj iz službe pršu, da sem si vsaj malo njegov notebook lahko sposodla .. ah, beda .. kje v bližini ljubljane je kaj sončka??? .. februarka, ga ima, samo za na gorenjsko it ne bo časa .. .. še kje drugje??
|
|
|
|