mlavla -> RE: Februarski sončki - 8. del (20.12.2008 22:20:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Dojila sem nekje štiri mesece, en mesec pa sem si črpala vse obroke. Dnevne in nočne. Enostavno je zavračal dojko. En cajt je šlo samo še v spanju, pa še tam, če se ni predramil. Čisto enak je bil Matija, da ne moreš verjet. No matija je začel z drugo hrano pri štirih m in se nisem tolko sekirala, Blaž pa ni hotel še druge hrane in ni bil pripravljen nanjo, tako, da sem pol dajala Novalac1. Pa ful mi je blo žal, ki sem imela dosti dobrega mleka. Je napredoval prvi mesec za 1500, drugi 1300,... In pol sem imela 90 dnevno dijeto in sem se rešla vseh viškov. Jaz sem šla dol 10kg, moja mama pa 22kg. Z enako dijeto, s tem, da je imela ona prej 107 kg in gre zdej še eno rundo, jaz pa samo ločujemm. Če se odločiš za ločevalno moraš vedet, da je za vedno pol tak način prehranjevanja, da ločuješ in paziš, če greš na stara pota, gre s kili spet gor. Ma ne obremenjuj se zdej s tem, ti bom pol svetovala, ko nehaš ta drugega dojit.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ma pridna si te prov občudujem..kako se pa pol upreš vsem tem dobrotam ko jih spečeš? oz. kdo to vse poje.. ja glede dojenja..pa prvič slišim..zanimivo..pa škoda zate po eni strani... upam,da če boš imela še enega..da bo bolj priden za dojit...
|
|
|
|