mala_pikica -> RE: Februarski sončki - 8. del (18.12.2008 9:35:46)
|
Dobro jutro! Jaz sem že kavico s metano spila. Drugače pa je bila noč slaba, najprej je Luka pol noči kašljal, potem pa je Lana bruhala, zdaj ima pa še drisko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] . Mesečnica jaz te pa razumem, jaz sem tudi enkrat Lano pustila malo pojokati, tudi zaradi spanja, pa sem potem tudi imela ful slabo vest. Smo pa mi našo Lano zelo dolgo nosili, da je damica zaspala, potem smo pa hodili z njo spati, do treh let in pol pa je spala pri nama na sredini. Nama z možem ni zdaj za nič žal, res ne. Lukca pa še nikdar nisem pustila jokati, pa na začetku tudi ni hotel kar sam zaspati, lepo je začel sam spati okrog 3 mesecev. Ampak ga tudi še tu pa tam uspavamo na rokah, ko sam ne more zaspati. Ima pa zdaj tri dni že neko finto, da se ponoči zbudi in gnjavi in jamra tako dolgo, da ga dama k nama na sredino, no, tam pa ful zadovoljno v trenutku zaspi. Ga pa potem nimava z mojim srca dati nazaj v njegovo mrzlo posteljico. Nam zaenkrat tako paše in se z možem tudi vredu naspiva. Tako, da delaj lepo po občutku, pa nimaš kaj zgrešiti, ti samo cartaj in razvajaj tvojo princesko brez slabe vesti. Mene pa zanima, tiste, ki imate otroke v vrtcu, kaj podarite vzgojiteljicam v vrtcu za novo leto?
|
|
|
|