mama54 -> RE: Pedofilu odrezali genitalije (14.12.2008 18:29:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Tudi meni se pedofili in posiljevalci popolnoma nič ne smilijo! Po moje se v vsakem še tako miroljubnem staršu zbudi pošast, zmožna tudi ubijanja, če bi mu nekdo brutalno posilil otroka!! Sploh ne vem, kaj naj bi bila poštena kazen za takšen zločin. Mogoče bi zvenela človeško, če bi rekla recimo tri leta zapora?!?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Čeprav tega niti slučajno ne mislim. Se popolnoma strinjam. Si ne moreš predstavljati kaj doživljaš , ko izveš, da je tvoj otrok spolno zlorabljen. Najprej šok, nato razmišljaš kako ga boš prasca zaklal, ko se začnejo vsi postopki okrog spolne zlorabe, ugotoviš, da si na tem svetu popolnoma sam in zataji še institucija, ki bi ti moral najprej pomagat in to CSD. In ko pride vse tako daleč, da se prascu začne sodit, mine krepkih 5 let. Nato so zavlačevanja razprav in zopet mine 2 leti. Če bi pedofila takoj zaklal bi v tem času že bil svoboden, druge otroke pa obvaroval nesreče. Zato, je moje mnenje, da bi moral biti zakon za te primere "zakon texasa". Ali pa kastracija. Zato pa vsak starš, ki tega ni doživel, ne more biti objektiven. Pa vem o čem pišem.
|
|
|
|