odločba komisije (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> odločba komisije (13.12.2008 18:52:17)

Vem da ste že veliko pisale o odločbah komisije ampak nikjer nisem zasledila koliko časa potrebujejo da odločbo izdajo.Hvala vsem za odgovore.

hubi -> RE: odločba komisije (13.12.2008 19:02:20)

Meni je dr poslal v torek, v petek sem dobila pošto z odločbo.

detelja -> RE: odločba komisije (13.12.2008 19:08:43)

v torek sem prinesla od gin. k splošnemu zdravniku (izbranemu) potrdilo v petek sem pa dobila že odločbo...anonimen to boš hitro dobila, če pa odločbe dolgo ne bo pa pokliči os.zdravnika, če slučajno ni pozabil poslat-prvič se je to pri meni zgodilo...

bskrle -> RE: odločba komisije (13.12.2008 19:56:29)

Jaz sem oddala vse že konec novembra, še vedno jo čakam, pri zdravnici sem že 2x preverjala, če je vse o.k. Skratka zoprno.

detelja -> RE: odločba komisije (13.12.2008 20:39:09)

bskrle na tvojem mestu bi poklicala kar na komisijo, ker to ni normalno, da tako dolgo čakaš...te odločbe morajo bit v parih dneh pri zavarovancu...npr. kaj pa, če si doma in čakaš, da ti komisija odobri bolniški stalež potem pa ti ga zavrne????....kako boš te dni pokrila v službi???...

MalaČebelica -> RE: odločba komisije (14.12.2008 21:21:07)

jaz tudi čakam na odločbo iz komisije. ker sem se bala, da so pri zdravnici kaj zašuštrali (ne bi bilo prvič...) sem klicala direktno na komisijo. tam mi je gospa pogledala, kdaj so dobili vlogo za podaljašnje bolniške in rekla , da mi morajo in bojo odločbo izstavili v roku 8 delovnih dni - ne vem pa ali je ta rok predpisan z zakonom ali ga ima določenega vsaka območna enota zavoda za zdravstveno zavarovanje posebej - zato predlagam, da pokličeš na svoj zavod za zdravstveno zavarovanje in preveriš, koliko časa se čaka na odločbo....

mayflower -> RE: odločba komisije (15.12.2008 10:04:08)

Na Goriškem je komisija zelo hitra. Če npr. odda osebni zdravnik vlogo v ponedeljek, jo komisija obravnava v sredo, v petek že imaš odgovor.

Stran: [1]