Ali so imeli po uvajanju GH vetrove (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


simona2 -> Ali so imeli po uvajanju GH vetrove (13.12.2008 15:44:44)

Ali so imeli vaši sončki, kaj vetrov in prebavnih motenj po uvajanju goste hrane? Naša namreč ful prdka, pa se mi zdi, da jo tud mal zvija.




Skye -> RE: Ali so imeli po uvajanju GH vetrove (13.12.2008 19:32:09)

IZVIRNO SPOROČILO: simona2

Ali so imeli vaši sončki, kaj vetrov in prebavnih motenj po uvajanju goste hrane? Naša namreč ful prdka, pa se mi zdi, da jo tud mal zvija.


naši dve tud kar konkretno prdita odkar smo začeli z GH [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], pa kakata tud po 3-4 x na dan, nisem pa opazila da bi ju kaj napenjalo. Mogoče pa ji daješ kaj takega, kar jo napenja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...saj več tud nas odrasle določene stvari napenjajo (fižol itd.)




simona2 -> RE: Ali so imeli po uvajanju GH vetrove (13.12.2008 20:34:07)

Ne dala sem samo korenček (bilo kar OK), se mi pa zdi da je bilo hudo po jabolku, saj ga je prvič ful lepo pojedla, potem pa dvakrat zavračala. Probali smo tudi blitvo (ni šlo), danes pa kar zadovoljivo z bučko. Se mi zdi, da ne bi smelo nič od tega ne vem kako napenjat, saj so omenjena kot prva živila. No pa bo že samo rada bi da bi malo bolj jedla kot tastarejša, ki je še danes pravi izbirčnež in suha glista[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




timika -> RE: Ali so imeli po uvajanju GH vetrove (13.12.2008 20:38:15)

spomnim se, da je bil prvič in edinkrat zaprt, mislim, da ni kakal 5 dni. sem sodijo tudi vetrovi, seveda.




Stran: [1]