|
RE: kdaj,jogurti,pudingi,fruhtzwerge??? 15.12.2008 14:40:14
|
|
|
|
barni
|
Jaz pa sem tista mama, ki mi je vcasih lazje odpreti pokrovcek in obrok je tu, kot pa olupiti sadje, ga naribati in vmesati v navadni jogurt. Z jogurti sem sicer pocakala nekako do devetega meseca, prej nisem dajala nic mlecnega. Zdaj pa poje sadni jogurt BIO od Ljubljanskih mlekarn, pa Yogobello in tudi fuhtgute (ta se mi dopade zato, ker je okus malin in marelic, saj ji jagodnega okusa se nisem dala). Pudingov ne bom dajala, navadne skute pa ne mara, sem jo zmesala z banano in navadnim jogurtom pa ni slo in to je edina stvar do sedaj, ki je ne mara ?? Mi je bilo prav cudno, ker menda je to dobro (jaz ne maram jogurtov in skut). Skratka, mi veliko hodimo okoli in moram reci, da mi teli jogurti res prav pridejo, pa se pupa jih ima zelo rada. Me pa moti, da je v njih sladkor, sploh v teh otroskih in da je najvec takih z okusom jagode, pakirani so pa tudi vcasih v take smesne kolicine (125 g), da ne vem a naj odprem enega ali dva. Smesno mi je tudi, da naj bi otrok jedel polnomastno mleko in jogurte, pa je veliko jogurtov za otroke iz posnetega mleka. Sem ze imela namen poklicati Mlekarne, kaj oni mislijo o tem...sicer pa menda (po pripovedovanjih kolegic) v vrtcu, kjer naj bi najbolj pazili na zdravo prehrano, dobivajo otroci vsemogoce za jest. V jaslih na primer poli salamo in pred enim letom ze cokolino s kravjim mlekom. Pa je menda dobro s kravjim mlekom pocakati do enega leta?! Imam pa tezavo, ker nasa pupa niti slucajno ne misli cakat, da ji jaz operem, olupim, narezem in naribam sadje. Dretje na ful. Tako da se res veselim, ko bo ribanja konec!
|
|
|