|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Predbožična potepanja
13.12.2008 1:14:28   
rija
Dunaj recimo, blizu in krasen....pa ena super ponudba

http://www.hofer-reisen.at/business/ers/rq/hofer.detail/svno/7526397

Budimpešta, po novem tudi blizu in čudovita

http://www.zarahotels.com/en/index.php

super lokacija, krasen hotel, dobra izhodiščna točka, javni promet na dohvatu ruke, čisto in urejeno, solidna cena za Bp.

mmmmmmmmmm.....same lušte sem si naredila......

...vox populi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Predbožična potepanja
13.12.2008 8:15:53   
Dashenka

Sicer se letos odpravljamo v Pariz, ampak naslednje leto pa planiramo izlet v Budimpešto.

Tale budipeštanska ZARA je pa zanimiva - link sem že shranila.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 9:35:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dashenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2008 10:01:29   
Anonimen
Tale budipeštanska ZARA je pa zanimiva - link sem že shranila.

Ja, prijetno izgleda.

Sicer se bom potepala doma...se pa luštov vseeno ne branim user posted image .

(odgovor članu Dashenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2008 21:15:22   
Rožica I
Tiste, ki poznate Budimpešto in ste bili tam z otroci- kaj je tam zanimivega zanje?
Kot najstnica sem bila sicer kakih 2x tam, s tem da sem spoznala samo klube in nočni life user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2008 21:28:37   
rija
user posted image Rožica enako....bila vsaj 50x gori solo ali s partnerjem, letos pa prvič 3 dni z mulčkom....

Torej mi smo se peljali z ladjo po Donavi, se ustavili na Margit szigetuser posted image  šli v park, se tam igrali....btw. tale park je čisto ameriški...vsi nekaj telovadijo, ležijo na dekah, športajo....mali Central park....

Potem smo šli v živalski vrt, v park ob tem vrtu, se sprehajali ob Donavi, lahko greš v lunapark ali cirkus, vse to je na enem mestu, vendar je moj mulči še premajhen za lunapark...mislim, da je od 4 let naprej....potem imaš en dober muzej prometa, akvarij v nakupovalnem centru Pamplona...ni pa nam zneslo iti se kopat v kakšno znamenito kopališče....smo imeli v mislil nobel Gellert, ki je ravno čez most od tega hotela Zara.....prav tako je krasno mestno kopališče, ki je ob živalskem vrtu....Moj mulči se je "skopal" med kosilom, ki smo ga imeli malo ven iz BP in kjer je neko rečno kopališče...to pa ne vem kako se reče, ker so nas peljali, ampak je tudi krasno....

Potem smo šli še na večerjo na jezero, kjer je gostilna direkt na vodi okrog pa en kup rac, ki jih je mali cel večer s pridom futral...

No, to smo mi na kratko....aja, pa šli smo si ogledat pokrito mestno tržnico, fantazija......ki je tudi 100 m od hotela....pa cela Vaci ulica je krasna....

Vsi smo prav noro uživali in komaj čakamo, da ponovimo.

...vox populi...

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2008 21:33:38   
Rožica I
O, hvala za info iz 1. roke user posted image !
Torej lahko imajo mulčki tudi kaj od znamenite Bude, a user posted image ?
Me je tako zelo zamikalo zajle spet videt Vaci utco user posted image ..

ROŽICA

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2008 21:36:00   
rija
ja, samo je podnevi čisto drugačnauser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2008 21:43:23   
Rožica I
Bi rekla, ja user posted image !

Oh, kje so dobri stari časi, ko smo spakirali v minuti..., čez 10 minut pa že štopali proti Budi? In potem, nazaj grede, prenočili v spalkah ob Balatonu... Sem imela frenda iz Budimpešte...
Those were the days, my friends... user posted image !

Si moram vse ogledat še kdaj pri dnevni svetlobi user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2008 14:32:03   
Lianna
Letos po parih letih ne bo predbožičnega potepanjauser posted image  Drugače se je pa fajn it potepat po Dunaju, Gradcu, Celovcu itd. Vsaj meni so všeč sejmi itd.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?