|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 12:28:33   
cica
prvič sem med vami, lepo pozdravljene.
Tudi sama imam vprašanje, pa mi , prosim odgovorite, če veste. Zelo vam bom hvaležna.
Ali pomenijo znaki, ki spominjajo na prihajajočo menstruacijo lahko znaki nosečnosti, še preden menstruacija izostane? Sem namreč zelo, zelo neučakana bodoča mamica...
Lepo pozdravljene
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 12:31:58   
cmokec
Cica, dobrodošla. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Predmenstrualni znaki se lahko pojavijo tudi, če ti test pokaže, da si zanosila. Mnoge so se po opravljenem pozitivnem testu bale, da M. ne pride, ker so imele znake prihoda. Pa M. ni bilo.

Dokler M. ni, je upanje, da ti je uspelo. Kljub zankom, ki jo napovedujejo.

Želim, da ti hitro uspe zagledati :roza::modri:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 12:32:14   
crna
ja pravijo da so znaki skoraj enaki...

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 12:33:30   
Skorpija
cica pozdravljena!

dosti punc pravi, da jih je špikalo, kot da bo, pa potem ni bilo... koliko časa pa še imaš do M?

držim ti pesti za:modri: in LP

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 12:37:03   
cica
do m imam še kar en teden, ...
Pa vseeno upam, da je ne bo! To je "že" 3 poskus sreče! Je tebi že uspelo?

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 12:43:45   
Skorpija
Ne cica, žal še ne. Midva se trudiva že od avgusta pa ni nič. Tale mesec končujem z Dabrostoni (zadnji mesec od treh), M pa moram dobiti jutri. Jaz sploh še nimam nobenih znakov, prejšnji mesec me je pa skoraj razneslo že 2 tedna pred M. Ampak pri teh tabletah je tako, da ti vse zmiksajo in nič ni realno, tako da nič ne vem na čem sem, niti tega če naj jutri delam test...

Ne razmišljaj še tako. Tudi jaz sem bila blazno neučakana, mislila sem, da bo vse takoj, pa pač ni tako... Padla sem že v totalen labirint, nisem vedela kako ven iz te ogromne želje, kako se sprostiti in kako naprej. Zdaj pa se vsak mesec sproti učim, da bo ko bo in da je lepo uživati tudi življenje tako kot je zdaj. Po novem letu naju oba čakajo novi pregledi in novi boji, do takrat pa - užitek in veliko:sloncek:

Oba pa komaj čakava, da bova starša...

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 12:53:16   
ElaM
Ojla, mislim, da je ravno včeraj dr. Pušenjak pisal o znakih na svojem forumu. In je navedel, da so znaki, ki napovedujejo nosečnost, podobni močnemu PMS.
Držim :miska:, da bosta :modri:.
Pozdravčki!

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 12:59:19   
Skorpija
hojla Irmy, a te lahko prosim za link do teh odgovorov?

Hvala in pozdravček, pa tudi zate :miska: za :modri:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 13:07:24   
Anonimen
cica, mene je tudi teden prej pikalo, špikalo , krčlo, da sem bila prepričana, da sem se verjetno prehladila in da bo povodenj...zdaj sem v 11t, tako, da po mojem si:nosecka: Srečno , pa javi se

p.s Še to , če te ponoči špika, ko se obračaš , probaj najprej pokrčit kolena, nato se obrni...ne vem zakaj , a deluje

(odgovor članu cica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 13:09:49   
ElaM
Skopirano, link mi ni prijel:ups:

Spoštovani!

Prijateljica, ki je registrirana in ki vas je že večkrat kaj vprašala mi je dovolila, da uporabim njeno ime za sledeče vprašanje; rada bi vedela čim več podrobnosti o tem, kakšni so prvi znaki, da smo noseči (poleg izgube menstruacije) ter kdaj se le ti pojavijo? Ali je možno, da se kažejo že pred predvideno nasledno M, ki je nato ni? Ali ženska lahko začuti, da je oplojena?

Skratka zanima me čim več stvari o prvih trenutkih nosečnosti. Sem tudi že dobila nekaj informacij v reviji Nosečnost, toda želim še malce bolj podrobne informacije!

Hvala za Vaš trud in odgovor!

Lep pozdrav,

Eva

Odgovorite na to sporočilo

Re: znaki nosečnosti
Avtor: Stanko Pušenjak
Datum: 04-04-05 14:31

Spoštovani,

v bistvu je večina znakov nosečnosti v samem začetku le bolj izrazito občutenje premenstrualnega sindroma, torej niso vezani za nosečnost, temveč za obstoj večjih količin progesterona. Pravi, vendar še vedno "nezenesljivi nosečnostni znaki" v obliki slabosti, povečanega slinjenja, pogostega uriniranja, zaprtosti, bruhanja, vrtoglavice, omedlevice, požrešnosti ali odsotnosti apetita, psihičnih sprememb itd. pa se pojavijo šele po vgnezditvi, torej okrog pričakovane M. Oplojenosti torej ni mogoče začutiti, pa tudi po vgnezditvi so znaki zelo nezanesljivi in se nanje ne gre zanašati. Edini zanesljiv znak nosečnosti (prisotnosti tkiva posteljice, ne pa loda) je povišana vrednost hormona ßhCG v krvi in seveda ustrezen UZ izvid.

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 13:13:54   
Natka1
iz moje izkušnje lahko rečem, neučakanost se v tem primeru ne izplača. Potrebno se je notranje umiriti.

Vsaj moja izkušnja je takšna.

Vsem želim čim prej :modri::roza:

Natka

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 13:20:37   
mujcek
tudi mene je od O naprej vedno nekaj pikalo v trebuhu, včasih zelo močno, posebno sem to čutila, ponoči-ko me je to včasih celo zbudilo (ko sem se npr. obrnila)!
Sedaj čakam na M, ki po mojih izračunih zamuja nekje 4 dni...

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 13:23:47   
Skorpija
Hvala Irmy, jaz se na MONu vedno čisto zgubim in zatavam, mi je pa všeč, ker stvari napiše Pušenjak realno in te kar pomiri...

Strinjam se pa z vsemi - notranja mirnost je tu najbolj pomembna, samo jaz sem bolj bridget jones tip:) saj večinoma je to fajn, včasih pa...

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 13:43:57   
ElaM
Ni blema, pa še kdaj:)-
sicer sem pa jaz tud med čakajočimi oz. nečakajočimi je že 36 dan od moje :hudicek:.
in sem itak vsa na trnih:)-

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 13:58:07   
Skorpija
kaaaaaaaaaj?! Jaz sem 33 dan - toliko je moj ciklus tudi dolg, pa sem že skoraj na pomirjevalih. Ja koliko imaš pa dolg ciklus? A boš še dolgo čakala? Tole je pa že kar za :bravo: pa :miska: pa itak držim!!!!

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 14:01:05   
biba77
Jaz pa imam 29 ali 30 dni dolg ciklus, pa imam danes 32. dan...
vam povem, da se bo zacel novi dezek noseck... :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 14:02:17   
Skorpija
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Astra naj se šov začne!!!! Me bomo pa skočile pod žaromete, a ne!?

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 14:03:22   
mujcek
se meni samo zdi, da nas je res precej takih, ki nam zamuja in še nismo testov delale in smo na trnih???

Če bi nam vsem uspelo, potem se je v marcu res marsikaj prebudilo :)-

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 14:04:31   
biba77
Dosti nas je, ja!
Mogoce pa bo decembra res guzva v porodnisnicah; dosti bozickov bo... :)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 14:04:47   
ElaM
Ola,Skorpija. Običajno ene 32-35 dni. Prejšni teden sem imela krče in sem mislila, da se bo vlilo, no pa se še ni. Zdaj so krči ponehali, le tu pa tam je še kakšen. In jaz čakam,... Me je pa strah vedno znova, ko grem na WC. Samo sem si obljubila, da testa ne delam do svojega roj. dne, ki je sredi aprila. Tko, da če do takrat ne bo :hudicek:, jo ne bi smelo bit 9nebesa.
Imam slabo izkušnjo iz decembra za sabo pa me je strah, ko :hudicek:.

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 14:06:56   
ElaM
Hudo fajn, da nam tolikim zamuja, kako bo imel Miklavž veliko dela. :bravo::bravo::bravo::bravo:
Držim :miska::miska::miska::miska: za vse nas čakajoče.

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 14:08:17   
Skorpija
Ti čisto verjamem, sem že nekaj o tebi tukajle brala. Imaš kar prav - lepšega darila si ne moreš poklonit za rojstni dan.

Jaz tale mesec sploh ne vem na čem sem, ker imam vročino 37, drugače se pa OK počutim, tako da me je zgleda nek virusek napadel. Razmišljam, da bi test delala v petek, ker je že 9 dni od zadnje doze Dabrostona. Sem pa nekako tale mesec čisto mirno sprijaznena, da če pride :hudicek: bo pač prišla.

Tebi pa res držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 14:09:48   
Skorpija
Hja a se kar zmenmo? Za miklavža, recmo Lj če ni bolših predlogov, jaz prinesem piškote (pekel bo pa dragi) :)-

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 14:11:55   
mujcek
tudi jaz sem v zadnjem mesecu čisto mirna in se nisem sekirala ali bo ali ne, kot prejšnje mesece!

zadnje dni pa me je že kar začelo malo mučiti; če bi sedaj uspelo, bi tudi jaz imela najlepše rojstnodnevno darilo, saj bi :duda: prikukala na svet ravno okrog mojega RD!!!!

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   pikanje v trebuhu
5.4.2005 14:13:50   
Skorpija
hja, če bi pa nama zdajle res uspelo, bi pa najina :duda: pokukala na dan na rojstni dan svojega očija - pa saj ga 2 tedna ne bi h sebi spravli, ko ma pa letos 30 let...

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?