|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prazna nosečnost?
12.12.2008 16:19:32   
Anonimen
Če se na UZ vidi vrečka v maternici, notri pa (še) ni plada... je možno, da je to prazna nosečnost?
Hvala in lep dan!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prazna nosečnost?
12.12.2008 16:22:15   
kaja02
odvisno koliko časa naj bi bila noseča, jaz sem tudi na prvem pregledu imela vidno samo vrečko, ploda ni bilo nikjer, naslednji teden pa je bil dobro viden že plod

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2008 16:53:34   
principessablu
mozno je vse,samo brez panike sem v  7 tednu in v sredo ko je bilo 6 tednov se ni vidlo ploda,se je pa videl rumenjak tako je rekla,veliko sreče ti želim...

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2008 19:58:30   
zmajaz
Možno je vse - je pa kar velika verjetnost, da je bil UZ še prezgodaj in plod še enostavno ni viden, kar se zelo pogosto zgodi, sploh če delajo UZ pred 7.-8. tednom - pa še tam, se lahko zgodi, da še ni viden, če ženska zanosi proti koncu menstrualnega ciklusa.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2008 10:32:10   
5ra83
Jaz sem bila na UZ prejšnjo sredo in se ni še nič videlo, sva pa z ginekologom ugotovila, da sem nekje v 5. tedni un da se tako še ne more ničesar videti. Mene vseeno zelo skrbi in vas prosim, če mi lahko poveste, kakšni so simptomi, če je prazna gestacijska vrečka (se pravi da je moral plod odmreti)? Saj po logiki mora ženska potem krvaveti , ali ne?
Kaj pa znaki nosečnosti? Meni je zelo slabo.

Pomagajte!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2008 11:51:05   
Abra
Čisto prezgodaj je za kakršakoli ugibanja. Prazna vrečka pomeni, da zasnov za plod sploh ni, dokler pa vrečka ne doseže 22mm, se lahko še vedno pojavi. Zaenkrat je najbrž samo še premajhna, da bi se karkoli videlo. Jaz bi šla na uz čez kake 2 tedna, takrat bo najbolj ziher ali nosečnost je ali ni.
Kakšnih posebnih simptomov pri prazni GV ni, lahko imaš kake nosečniške znake ali pa tudi ne, tako kot pri vsaki drugi nosečnosti. Tudi do krvavitev ni nujno, da tako kmalu pride.
Na pregledu si bila prezgodaj in imaš zdaj čisto nepotrebne skrbi. Poskusi bit pozitivna!

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2008 12:47:33   
Ylenia
5ra83, jaz sem bla tut na pregledu. sem na zacetku 6.tedna, vsaj po menstri izracunano, pa se ni vidlo se nic! sem bla kr mal razocarana. tko kot da se neki delam da sem noseca. cuden obcutek. mi je rekla G da bi se vidlo verjetno ce bi par dni kasneje prisla, ker mam bolj dolge cikle in blabla... v glavnem prezgodi. zdej sem narocena januarja in upam da bo vse ok! takrat pa upam da se mi ne bo vec treba "delat"user posted image , ampak da bom zares vidla kaj se dogaja tam notri!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2008 20:48:55   
tanja040
Tudi jaz sem bila danes na prvem pregledu, zaradi bolečin in krčev.Naročena sem bila 29.12. ampak sem kr malo pohitela zaradi bolečin. Pri meni je ugotovila, da vrečka je, plodka pa še ni, noseča naj bi bila 4-5 tednov. Ponovni pregled čez 1 teden, če ne bo vmes kakšne krvavitve, v tem primer je rekla da takoj na orgenco. Me je kr groza kaj bo, ampak moramo misliti pozitivno.

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2008 13:52:45   
5ra83
Pozdravljene,

hotela sem Vam samo sporočiti, da je vse ok. Danes sem bila na UZ in je dete veliko 0,91 cm in srček bije. Sem pa v 6 tednu in 6 dni.

Hvala vam za spodbudo.

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2008 14:48:35   
tanja040
JUUUUUUUUUPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo da je vse ok. Jaz pa moram še do ponedeljka čakati.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2008 14:53:44   
5ra83
Boš vidla, da bo vse ok. Zdaj tudi jaz verjamem, da se prej ko v 6. tednu ne more še nič videt, tako, da ne obupaj, pa javi se, ko boš vedela.

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.12.2008 15:25:48   
bamoocham
5ra83 čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2008 16:59:00   
tanja040
Danes sem bila na ponovnem pregledu in danes se je videl user posted image , zelo sem vesela.lp

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.12.2008 19:11:38   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanja040

Danes sem bila na ponovnem pregledu in danes se je videl user posted image , zelo sem vesela.lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanja040)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.12.2008 20:12:51   
felix7
user posted image user posted image user posted image  bravo punce, zdaj pa uživajte nadaljnjih nekaj mesecev in pustite se razvajati.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.2.2009 11:22:06   
tejčit
Punce mene pa nekaj zanima.Aje pco kakšen vzrok za prazno nosečnost a katera kaj
ve o tem.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.2.2009 12:47:04   
UT_2008
Lahko le povem, da se tudi meni ni nič videlo v petem tednu, par dni kasneje pa se je že. Prvo je bila samo vrečka, pol skor teden kasneje pa že utrip tiste male, prelepe lučke, ki je nakazovala srček. user posted image

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2009 14:43:26   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: tejčit

Punce mene pa nekaj zanima.Aje pco kakšen vzrok za prazno nosečnost a katera kaj
ve o tem.

Ne! PCO nima nobene veze s tem. Problem pri PCO je, da običajno ni ovulacij, oz. da so bolj rekle kot pri ženskah, ki nimajo PCO. Iz tega sledi, da lahko ženska težje zanosi (ni pa nujno, nekatere zanosijo tudi brez težav). Prazna nosečnost pa pomeni, da je prišlo do ovulacije in oploditve, vendar je bil zarodek po vsej verjetnosti tako zelo okvarjen, da se ni razvil.

Srečno!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?