|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odtekanje plodovnice
12.12.2008 14:39:13   
Anonimen
sem v 26tednu in ob naporu imam mokre hlačke-kot izcedek le da je proziiren in bez vonja,,kaj bi to bilo?ko se posuši na hlačkah ostane rumen madež(kot pri izcedku)...sem bila na pregledu včeraj pa ni bilo videti da bi bilo kaj narobe...a je lahko plodna voda?ni veliko te tekočine na hlačkah...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odtekanje plodovnice
12.12.2008 14:43:44   
Lalica1
Res nisem poznavalec izcedkov, ampak mislim, da to ni plodna voda. V nosečnosti je možnih nešteto variant izcedkov. Meni se zdi, da sem nekaj takega imela bolj na začetku nosečnosti. Pa je izginil. Če ti pa ne da miru, oz. te je strah, pa raje pokliči ali pojdi do G. Če ne drugo, da te vsaj pomiri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2008 15:09:46   
girly
jaz sicer tudi nisem strokovnjakinja in še nisem rodila, sem pa slišala, da ima plodovnica tak značilen vonj. verjetno gre za kakšen izcedek ali pa mogoče urin, ki tudi ni nujno, da ima močan vonj, če veliko piješ. pa predvidevam, da si problem omenila svojemu G in če pravi, da je ok, potem verjetno tako tudi je.

srečno in lep preostanek user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2008 15:19:00   
onur
Plodovnica je brez vonja. Si včeraj na pregledu kaj omenila g? Če nisi sigurna raje še enkrat pokliči g oz. se pojdi pokazat v p.

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2008 15:47:05   
detelja
Anonimen tudi jaz imam nekaj podobnega, ko se več gibljem ali kaj počnem vidim na vložku pa tudi ko se obrišem tak čist prozoren sluzast izcedek včasih je celo čist bele barve...jaz sem vprašala gin. pa je rekla, da je to v nosečnosti zelo pogost pojav in da je to vse ok...edino, če bo krvav ali rjav je treba k gin...izcedki radi nagajajo v nosečnosti...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2008 17:05:38   
ribica.
ko se je men to zgodilo sem bila tu prestrašena. Ko se je zgodilo več kot enkrat, sem šla h svoji ginekologinji in me je skregala, češ da bi morala prit takoj, ker lahko odteka plodovnica po kapljah, sploh še se predre kje zgoraj. Potem mi je naredila en test, ki vzame 3 min, da se je prepričala za kaj gre. Hvalabogu ni bila plodovnica, samo lahko bi pa bila. Na tvojem mestu ne bi ugibala kaj je to, ampak bi se šla pokazat.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2008 17:42:26   
detelja
če je sluzasto potem sigurno ni plodovnica...to pa mora ona sama najbolj vedet kako izgleda...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2008 17:59:23   
Anonimen
nič ni bilo sluzasto...to se mi je že drugič pojavilo,nekje v 3 tednih....prozirno je bilo-kot urin,ampak brez vonja.saj sem imela pregled pa je vse ok...sem zaprta(če si zaprt ne odteka?al kako?).....pa bilo je za palec te tekočine....to samo ob naporu ali če sem dolgo na nogah...

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2008 18:16:58   
detelja
aja, no jaz imam prozoren izcedek, ampak je gost pa tudi ko se posuši je tak bele-rumene barve...ja, če si zaprt ti ne more odtekat plodovnica...jaz mislim, da če bi ti odtekala plodovnica in ko bi se to posušilo bi moralo bit brez fleka, ali??? ko se poliješ z vodo pa se posuši tudi ni nobenega fleka...pa če si bila pri gin. zakaj ji to nisi rekla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2008 18:33:35   
Anonimen
sem pozaila povedat ker se je to zgodilo pred 3 tedni pa si nisem nekak delala skrbi zaradi 1 x 1 cm izcedka..mogoče pa je urin.ker mi z glavico pritiska na mehur...ne vem no,saj v pon grem do g

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2008 19:28:53   
ribica.
ko se je meni zgodilo je bilo tudi prozorno brez vonja. Sama nisem mogla rečt da bi to bil urin. Izcedek pa tud ni bil, ker je bilo bistro in brez barve. kako je s tem ali si zaprt ali ne pa ne vem. Jaz sem bila ves čas zaprta, samo ko se ti to zgodi pa ne moreš vedet kaj je. Ginekolog pa lahko takoj ugotovi, torej nimaš kaj zgubit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2008 19:42:58   
blaža
V lekarni si kupiš test za plodovnico in pol se ti obarva, če je plodovnica.user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2008 19:47:26   
Anonimen
mislim da je itak samo urin..sedaj mi je spet ušlo...mala mi zeeelooo pritiska na mehur.pa urin imam proziren in brez vodnja-potem pa ostane rumenkasto-bel madež.ampak bez sluzi..če bi bila plodovnica nebi bila ena kaplja,ali pač?in se bi po moje dogajalo bolj pogosto...to se mi je začelo sedaj dogajat ko je večja in pritiska na mehur,saj pravim 2tedna ni bilo nič,danes pa ker sem dolgo hodila.no saj bom šla v ponedeljek do g,če pa bi kajteklo pa v puser posted image

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2008 20:14:12   
detelja
tudi naš bebi rad brca v mamicin mehur, posebej, ko je poln, tako, da fajn boli in če ne grem takoj  na wc se mi zdi, da mi kar mal uide...sicer pa sem slišala, da zna bit to tudi pogost problem pri nosečnicah in po porodu-uhajanje urina...

anonimen pa jaz mislim, da če bi bila res plodovnica, da to ne bi bilo omejeno samo na gibanje...ampak bi verjetno že vsak premik ali pa tudi ležanje sprožilo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2008 22:30:54   
Anonimen
itak je urin...sem zdaj mogla it na wc pa mi je mal ušlo-tud brez barve in vonja....lp

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?