Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: jana81 zakaj se pa nisi rajš odločla da bi šla k aprilčicam al pa junijkam...a smo me tolk zanimive? nemoj. Ja, zabavo je treba delit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:44:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 ŠPelina a mali vragec ga tkole biksa pravš,kaj pa ponoč maš vsaj takrat kej mira al se še ni unesu? Ma za en dr.ek spimo ponoči Ej, mali je naspidiran, pa saj mu nisem dala nič takega za jest!!! Ravnokar se je začel plazit kot zmešan in napada omarico od TV-ja - hoče steklena vratca spraskat Porkamadona, sedet pa ne!! Ga je treba, gospoda, podpirat, da se igra Ti ti navihanec , nehaj nagajat mamici
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:45:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Klikni desno zgoraj nad postom, ki ža želiš citirat, na ikonco citiraj in piši pod zadnjim "quote" HVALA . NO SAM ZGLEDA DA SO NEKATERI TUKI GOR FULL NAPADALNI , AL PA MOGOČE SLABE VOLE POL SE PA SPRAVJO KLE NAME.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:46:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo mene mal sam ga zašuštrala zanč z meseci ni bil 6ampak 5 , no zdej bo pa 7 . Daj kako slikco od tvojga pobča(ime???), da ga vidmo korenjaka. To je tvoj 2 , kajne? mogoč je mufo al pa fato
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:47:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Klikni desno zgoraj nad postom, ki ža želiš citirat, na ikonco citiraj in piši pod zadnjim "quote" HVALA . NO SAM ZGLEDA DA SO NEKATERI TUKI GOR FULL NAPADALNI , AL PA MOGOČE SLABE VOLE POL SE PA SPRAVJO KLE NAME. Samo ne kričat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:48:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Klikni desno zgoraj nad postom, ki ža želiš citirat, na ikonco citiraj in piši pod zadnjim "quote" HVALA . NO SAM ZGLEDA DA SO NEKATERI TUKI GOR FULL NAPADALNI , AL PA MOGOČE SLABE VOLE POL SE PA SPRAVJO KLE NAME. Estrella*, ti si res eno prijazno bitje, lepo, da pomagaš, če kdo česa ne ve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:49:11
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj pa imam jaz eno vprašanje - katera termovka se najbolje obnese? Za tisto Jane-ovo iz Pikapolonice vem, da se ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:50:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Klikni desno zgoraj nad postom, ki ža želiš citirat, na ikonco citiraj in piši pod zadnjim "quote" HVALA . NO SAM ZGLEDA DA SO NEKATERI TUKI GOR FULL NAPADALNI , AL PA MOGOČE SLABE VOLE POL SE PA SPRAVJO KLE NAME. Estrella*, ti si res eno prijazno bitje, lepo, da pomagaš, če kdo česa ne ve To pa je naša Estrellči . Špelin@ za 6500
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:51:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa imam jaz eno vprašanje - katera termovka se najbolje obnese? Za tisto Jane-ovo iz Pikapolonice vem, da se ne. A taka termovka, v katero se noter natoči, ali termo torbica?? Anitka, lovim vaju z Estrello*, ampak mi slabo kaže
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:53:14
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz bom popenila: že dobro uro se trudim uspavat Gregija, ampak mali sploh noče zaspat, čeprav ima že čisto steklene in otečene oči Danes je spal le 5 minut + dobrih 15 minut na kofetu. Rada bi, da vsaj toliko oddremlje, da naredim en pripomoček za veliko piko, ki ga rabi za jutrišnji baletni nastop!!!!!!!!! Potrebujem le ene 10 minut miru no da te potolažim nisi edina...naša Tia je budna neprekinjeno že od 13:30h.....in to zgleda tako, da se moraš non-stop z njo ukvarjati drugače se vklopi tečnoba, ki jo jaz zlo težko prenašam Koncno je prišel domov, da sem lahko sploh malce pokukakal sem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:54:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa imam jaz eno vprašanje - katera termovka se najbolje obnese? Za tisto Jane-ovo iz Pikapolonice vem, da se ne. A taka termovka, v katero se noter natoči, ali termo torbica?? Anitka, lovim vaju z Estrello*, ampak mi slabo kaže mene ne bo težko ujeti Termovka v katero se natoči voda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:56:21
|
|
|
|
MARTINA25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Klikni desno zgoraj nad postom, ki ža želiš citirat, na ikonco citiraj in piši pod zadnjim "quote" HVALA . NO SAM ZGLEDA DA SO NEKATERI TUKI GOR FULL NAPADALNI , AL PA MOGOČE SLABE VOLE POL SE PA SPRAVJO KLE NAME. MAFI iz kje pa prihajaš?A si iz Kranja mogoče??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:56:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz bom popenila: že dobro uro se trudim uspavat Gregija, ampak mali sploh noče zaspat, čeprav ima že čisto steklene in otečene oči Danes je spal le 5 minut + dobrih 15 minut na kofetu. Rada bi, da vsaj toliko oddremlje, da naredim en pripomoček za veliko piko, ki ga rabi za jutrišnji baletni nastop!!!!!!!!! Potrebujem le ene 10 minut miru ja po tebi je, ti si tud taka da nimaš obstanka, leteča ne? Gregi pa noče izstopat. Nejc je končno zaspal, jst bom doktorirala iz tega dajanja antibiotika, ker noče in noče ofnat gobčka, zdej sem kupila še brizgo, pa tud ne, tak da ga spijeva 1/8 mogoče. Ej, kar zjokala se bom, se mi že krepko rola... Pa ga dam v stolček za hranjenje in kup igrač na pladenj, ampak jih tik-tak zmeče dol in vpije, da jih moram spet pobirat Bogi Nejček A ti si že kaj bolje? kak mi je tole znano, naš je danes siten in zaspan, pa pol ne vem kdaj mu naj dam za jest, pa še te borbe z antibiotikom...ma špelin@ jst te čist razumem...zjoči se pa ti bo lažje, jst sem se že. Ma jst se držim.Hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:56:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz bom popenila: že dobro uro se trudim uspavat Gregija, ampak mali sploh noče zaspat, čeprav ima že čisto steklene in otečene oči Danes je spal le 5 minut + dobrih 15 minut na kofetu. Rada bi, da vsaj toliko oddremlje, da naredim en pripomoček za veliko piko, ki ga rabi za jutrišnji baletni nastop!!!!!!!!! Potrebujem le ene 10 minut miru no da te potolažim nisi edina...naša Tia je budna neprekinjeno že od 13:30h.....in to zgleda tako, da se moraš non-stop z njo ukvarjati drugače se vklopi tečnoba, ki jo jaz zlo težko prenašam Koncno je prišel domov, da sem lahko sploh malce pokukakal sem Hvala ti za razumevanje Ma enako se obnaša naš Tudi jaz komaj čakam, da pride domov Na KIK in popust itak lahko kar pozabim, upam, da bo vsaj kmalu štartal proti domu...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:57:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa imam jaz eno vprašanje - katera termovka se najbolje obnese? Za tisto Jane-ovo iz Pikapolonice vem, da se ne. A taka termovka, v katero se noter natoči, ali termo torbica?? Anitka, lovim vaju z Estrello*, ampak mi slabo kaže mene ne bo težko ujeti Termovka v katero se natoči voda. Jaz imam kr eno navadno sem jo v tušu kupila od Domy pa mi je v redu. Zvečer prekuham vodo in je še drugi dan nekje do poldneva topla, jaz rečem glih prav
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:58:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa imam jaz eno vprašanje - katera termovka se najbolje obnese? Za tisto Jane-ovo iz Pikapolonice vem, da se ne. A taka termovka, v katero se noter natoči, ali termo torbica?? Anitka, lovim vaju z Estrello*, ampak mi slabo kaže mene ne bo težko ujeti Termovka v katero se natoči voda. Obvezno mora biti iz nerjavečega jekla, te najbolje držijo temperaturo. Jaz imam dve: eno iz Müllerja in eno, ki jo je lani v službi za nvoo leto dobil kot poslovno darilo. Une steklene (odzunaj plastične) so vse po vrsti za en
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:58:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Klikni desno zgoraj nad postom, ki ža želiš citirat, na ikonco citiraj in piši pod zadnjim "quote" HVALA . NO SAM ZGLEDA DA SO NEKATERI TUKI GOR FULL NAPADALNI , AL PA MOGOČE SLABE VOLE POL SE PA SPRAVJO KLE NAME. MAFI iz kje pa prihajaš?A si iz Kranja mogoče?? veš kaj mafi če bi ti prišla k nam malo prej, no pred 6 meseci, bi te nekak še kontale, tak pa ne poveš ne imena, kr neke podatke, pa ka res misliš da smo vse blond da ti bomo verjele? Drgač pa jst nisem slabe volje, sploh ne, sam take kot si ti, bi v tako stanje spravila...sem vse povedla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 16:59:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa imam jaz eno vprašanje - katera termovka se najbolje obnese? Za tisto Jane-ovo iz Pikapolonice vem, da se ne. A taka termovka, v katero se noter natoči, ali termo torbica?? Anitka, lovim vaju z Estrello*, ampak mi slabo kaže mene ne bo težko ujeti Termovka v katero se natoči voda. Jaz imam kr eno navadno sem jo v tušu kupila od Domy pa mi je v redu. Zvečer prekuham vodo in je še drugi dan nekje do poldneva topla, jaz rečem glih prav A res? No to je pa že super . Hvala za odgovor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 17:00:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zdaj pa imam jaz eno vprašanje - katera termovka se najbolje obnese? Za tisto Jane-ovo iz Pikapolonice vem, da se ne. A taka termovka, v katero se noter natoči, ali termo torbica?? Anitka, lovim vaju z Estrello*, ampak mi slabo kaže mene ne bo težko ujeti Termovka v katero se natoči voda. Obvezno mora biti iz nerjavečega jekla, te najbolje držijo temperaturo. Jaz imam dve: eno iz Müllerja in eno, ki jo je lani v službi za nvoo leto dobil kot poslovno darilo. Une steklene (odzunaj plastične) so vse po vrsti za en Hvala tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 17:01:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Klikni desno zgoraj nad postom, ki ža želiš citirat, na ikonco citiraj in piši pod zadnjim "quote" HVALA . NO SAM ZGLEDA DA SO NEKATERI TUKI GOR FULL NAPADALNI , AL PA MOGOČE SLABE VOLE POL SE PA SPRAVJO KLE NAME. Estrella*, ti si res eno prijazno bitje, lepo, da pomagaš, če kdo česa ne ve Ja taka sem in ne morem si pomagat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 17:01:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Klikni desno zgoraj nad postom, ki ža želiš citirat, na ikonco citiraj in piši pod zadnjim "quote" HVALA . NO SAM ZGLEDA DA SO NEKATERI TUKI GOR FULL NAPADALNI , AL PA MOGOČE SLABE VOLE POL SE PA SPRAVJO KLE NAME. MAFI iz kje pa prihajaš?A si iz Kranja mogoče?? veš kaj mafi če bi ti prišla k nam malo prej, no pred 6 meseci, bi te nekak še kontale, tak pa ne poveš ne imena, kr neke podatke, pa ka res misliš da smo vse blond da ti bomo verjele? Drgač pa jst nisem slabe volje, sploh ne, sam take kot si ti, bi v tako stanje spravila...sem vse povedla? Ej Jana , zdaj sem se pa tako začela režati, da še sreča, da sem sama doma, ker bi me drugače z zelenim odpeljali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 17:02:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Klikni desno zgoraj nad postom, ki ža želiš citirat, na ikonco citiraj in piši pod zadnjim "quote" HVALA . NO SAM ZGLEDA DA SO NEKATERI TUKI GOR FULL NAPADALNI , AL PA MOGOČE SLABE VOLE POL SE PA SPRAVJO KLE NAME. MAFI iz kje pa prihajaš?A si iz Kranja mogoče?? Mislim, da je iz Domžal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 17:02:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Klikni desno zgoraj nad postom, ki ža želiš citirat, na ikonco citiraj in piši pod zadnjim "quote" HVALA . NO SAM ZGLEDA DA SO NEKATERI TUKI GOR FULL NAPADALNI , AL PA MOGOČE SLABE VOLE POL SE PA SPRAVJO KLE NAME. Estrella*, ti si res eno prijazno bitje, lepo, da pomagaš, če kdo česa ne ve Ja taka sem in ne morem si pomagat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 17:02:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 veš kaj mafi če bi ti prišla k nam malo prej, no pred 6 meseci, bi te nekak še kontale, tak pa ne poveš ne imena, kr neke podatke, pa ka res misliš da smo vse blond da ti bomo verjele? Drgač pa jst nisem slabe volje, sploh ne, sam take kot si ti, bi v tako stanje spravila...sem vse povedla?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 17:03:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Klikni desno zgoraj nad postom, ki ža želiš citirat, na ikonco citiraj in piši pod zadnjim "quote" HVALA . NO SAM ZGLEDA DA SO NEKATERI TUKI GOR FULL NAPADALNI , AL PA MOGOČE SLABE VOLE POL SE PA SPRAVJO KLE NAME. MAFI iz kje pa prihajaš?A si iz Kranja mogoče?? Mislim, da je iz Domžal. A res?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.