Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kontrola kvalitete jajčec? 12.12.2008 11:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene, ker imate (žal) en kup različnih težav pri zanositvi, vas prosim, če mi lahko podate vaše mnenje kaj bi lahko jaz še naredila: zanosila sem ponavadi brez težav, do sedaj 5x, vendar še nikoli uspešno, ali je šlo za molo ali pa slepo jajce = blighted ovum. S partnerjem sva bila na genetiki, pravijo da je vse Ok. Predvidevam, da je z mojimi jajčniki in maternico tudi vse vredu, saj vedno zanosim takoj in sem tudi noseča, samo kaj ko gre za prazno gestacijsko vrečko ali molo. G mi pravi, da gre zgolj za slučajnost, meni pa je to ob tolikih primerih že čisto neverjetno. Sklepam, da je nekaj narobe s kvaliteto jajčec. Ali se lahko kako, s kakšno analizo preveri kontrolo jajčec?
|
|
|
|
RE: kontrola kvalitete jajčec? 12.12.2008 11:55:48
|
|
|
|
kitka1
|
Slučaj je enkrat, največ dvakrat, tako da se takoj spravi v neplodnostno ambulanto v Lj., kjer ti bodo svetovali naprej. Kvaliteto jajčec seveda lahko preverijo - sklepam da tako, kot pri IVF postopku: tik pred ovulacijo naredijo punkcijo folikla (posrkajo jajčece) in preverijo kvaliteto. Pri postopku IVF potem nadaljujejo z oploditvijo jajčne celice in po nekaj dneh sledi transfer oplojene celice nazaj v maternico.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?