|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na NS
5.4.2005 9:37:14   
dd75
Pozdravljene !

Ker je že čas, da pokličem za NS:) ste vse, ki ste jo že opravile vabljene z nasveti kje naj jo opravim.
Bi mi pa bolj pasalo Ljubljana in Notranjska.
Pa hvala:bravo:
dd75:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kam na NS
5.4.2005 9:58:34   
Tiamo
Jaz sem šla na NS v Bežigrajski dvor.

Peričeva 15 tel: 436 4300

Bila sem zadovoljna...

LP Tia74

(odgovor članu dd75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kam na NS
5.4.2005 10:18:40   
Še ena T
Koliko pa stane?

(odgovor članu dd75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kam na NS
5.4.2005 10:25:07   
Tiamo
cca 12.000 SIT :grrr:, se mi zdi pa, da so cene skoraj povsod enake.

(odgovor članu dd75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kam na NS
5.4.2005 10:33:48   
Anonimen
Jaz priporočam dr. Strah v Zdravstvenem domu Domžale. Je taprava ginekologinja :bravo:

Cena pa: 12.000 SIT.
Pa ne pozabi dragega vzeti sabo :love:

(odgovor članu dd75)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kam na NS
5.4.2005 10:35:48   
superfly
priporočam ti dr. Strahovo ali Dr. Geršakovo v Domžalah. Obe delata v isti ordinaciji v zdr. domu Domžale, obe iomata licenco in sta vrhunski strokovnjakinji in izjemno prijazni zdravnici. Jaz sem se počutila kot pri mami :)-

Vsekakor pa se prepričaj, da ima zdravnik, ki ti bo delal NS licenco za to, saj ti lahko edino tak zdravnik izračuna tudi verjetnost tveganja, kar pa je bistvo tega pregleda.

Aja, naročiš se pa lahko po telefonu, sam sem telefonsko žal že izgubiola, ampak mislim da če pokličes z ZD Domžale, te bodo prav usmerili :-)

lp, superfly

(odgovor članu dd75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kam na NS
5.4.2005 10:59:22   
Anonimen
Evo telefonske od dr. Strah v Domžalah: 01 / 72 45 221

(odgovor članu dd75)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kam na NS
5.4.2005 12:27:35   
pi
V Murski Soboti dr.Čopi ima licenco.

(odgovor članu dd75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kam na NS
5.4.2005 20:56:59   
Tejk@
Tudi jaz sem bila na NS v Postoji pri dr. Uršuli Reš. Pregled stane 10.000. Pokliči v porodnišnico v Postojno in ti bodo dali datum. :sloncek:

(odgovor članu dd75)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kam na NS
6.4.2005 10:05:07   
superfly
Mojca,

tudi jaz sem iz MB, pa sem šla na NS v Domžale. Ne vem, meni se je zdelo butasto dat na fontani 10.000 sit za pregled, ki sploh ni v celoti in prav opravljen. Smo se pač malo peljali na izlet da smo pregled opravili tako kot je treba in dobili prave rezultate. Meni je g. odsvetoval fontano, ker je rekel, da če že grem na ta pregled, pol je fajn da dobim vsaj podatke, ki bodo kaj povedali, ne pa samo koliko meri NS v cm kot to naredijo na Fontani.
NO sicer pa kakor želiš, to je le moje mnenje.

bye, superfly

(odgovor članu dd75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kam na NS
6.4.2005 10:11:40   
dd75
No, jaz sem se že odločila in sicer za Domžale za Dr. Strah Darjo- hvala vam za nasvete in telefonsko.
Pregled (NS)imam 4.5.05, pri svojem ginekologu pa en dan prej klasično kontrolo.
Upam na vse O.K.:duda:

Lp,:nosecka:

(odgovor članu dd75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?