same nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

crna -> same nosečke (5.4.2005 7:32:49)

kako je to mogoče....
pravijo da je zelo malo verjetnosti da zanosiš s predizlivom, jaz pa imam že 2kolegici ki sta zanosili... ena je noseča 2meseca hodi s fantom 8mesecev, druga pa ima že otroka 6mesecev punčka....
kako je to nepravično enim rata s predizlivom, a druge pa tudi z izlivom ne morejo zanositi...
ampak to leto je noro in mislim da pridemo vsi na vrsto za :nosecka:, imamo še 9mesecev časa, valda nam vsem rata...
srečno punce pa čimveč :sloncek:
meni M zamuja a žal samo 1dan.... bomo videli :ups:

biba77 -> same nosečke (5.4.2005 7:34:31)

Crna,:rozica:, nic obupat!
Predlagam, da se mi pridruzis v cakanju... Meni M zamuja sele 2. dan... ce bo sploh prisla brez Dabrostona...

simi73 -> same nosečke (5.4.2005 7:36:35)

crna še je upanje da si :nosecka:. držim :miska::miska::miska:
men je zamujala pet dni pa je potem vseeno prišla:(
enkrat nam pa ja mora ratat;):rozica:

Natka1 -> same nosečke (5.4.2005 8:39:05)

Drage moje,
letos je menda izjemno plodno leto, zato pričakujem, da vse prikorate za nami :nosecka: .

Že vnaprej se veselimo vaše družbe.

Natka

muriel -> same nosečke (5.4.2005 9:18:40)

se zelo strinjam z Natko. piham v monitor,da vas okuzim z virusom :nosecka: :nosecka: :nosecka: :nosecka: :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

cmokec -> same nosečke (5.4.2005 9:30:52)

Jaz vam tudi pošiljam virus nosečk. :)- :)-

Srečno :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

crna -> same nosečke (5.4.2005 9:33:34)

HVALA, KO BI SE GA LE DALO IZ RAČUNALNIKA DOL POTEGNIT...:)-

biba77 -> same nosečke (5.4.2005 9:35:11)

Ja, mula bi delala sto/h!!

Nyah* -> same nosečke (5.4.2005 9:39:30)

Se meni pustite malo tega virusa :)-:)-:)-:)-, proooooosim, pa bom za vse :miska::miska::miska: drzala, da nam rata!

Mimogrede, Astra, moja :hudicek: sploh ni :hudicek:, bilo je le malo krvi na papirju, drugace pa nic!
Ne vem , po moje se mojim jajcnikom ze trga, trebuh me se vedno boli, pa tak je ko zoga, M pa ne cakam sele 15.4.

Noro ane:zmeden:

LP in vsaki eno:rozica:

crna -> same nosečke (5.4.2005 9:43:53)

Nyah upajmo da je to to :nosecka: , to je že neki če imaš znake jaz bi jo morala dobit včeraj pa je še nisem, in me niti nič ne špika (ne zvija) da jo bom dobila. a je možno da nimaš nobenih znakov pa da si vseeno :nosecka: ?

Nyah* -> same nosečke (5.4.2005 9:46:54)

Baje je se najbolje, ce sploh ni nobenih zankov, M zamuja, pa naenkrat zagledas :roza::modri:!

Drzim :miska::miska::miska::miska:

Nyah:metulj:

malamisha -> same nosečke (5.4.2005 10:05:11)

Še zame viros nosečk:):):)

M mi zaostaja dva dni, jajčnike mi bo razgnalo:hudicek:

V upanju na :modri::roza:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

lp

Anita

crna -> same nosečke (5.4.2005 10:30:22)

meni bi se resnično zmešalo če bi bilo to.... ne bom več govorila, in niti mislila ker itak vedno pride :hudicek:

crna -> same nosečke (5.4.2005 12:51:13)

mislim da je tu :hudicek: vsaj nekaj podobnega je ...
rjavo

Skorpija -> same nosečke (5.4.2005 13:06:11)

ohhhhhhh crna:(

nič obupavat, eno tortico pojest, drug mesec pa:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa bo!!!!

mene :hudicek: čaka jutri...

crna -> same nosečke (5.4.2005 13:13:06)

upam da bo pri tebi več sreče s tem virusom ki razsaja vse okoli mene... a se mene ne prime...

LP :rozica:

mujcek -> same nosečke (5.4.2005 13:14:27)

Danes je 35 dan mojega ciklusa in o :hudicek: ne duha ne sluha! Testa ne bom delala do naslednjega tedna...

Najhuje pa je to, da se mi ponuja najboljša služba, pa mi :duda: sedaj ne bi bila koristna, čeprav si jo močno želim! Res se bojim, kaj se bo zgodilo, in trenutno sploh nočem izvedeti rezultata ali sem ali ne!!!!!:metulj:

Skorpija -> same nosečke (5.4.2005 13:26:11)

mujcek - bravo v vsakem primeru! pa ko boš test naredila, glej da nas obvestiš!!!!

mujcek -> same nosečke (5.4.2005 14:00:35)

pa veste, da bom vam najprej sporočila :)

Amapak , če bo oboje, potem bodo še problemi...

Skorpija -> same nosečke (5.4.2005 14:12:33)

vse se reši s pomočjo vole in pištole... no, saj zadnjega sploh ne bo treba!

Anitka -> same nosečke (5.4.2005 14:14:54)

Za vse vas drage moje :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Astra bo pa Biba :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pa Crni po uspelo, pa Malimishi, vsem bo in to še ta mesec.:miska::miska::miska::miska:

Anitka -> same nosečke (5.4.2005 14:15:29)

Pa Mujcek bo tudi :nosecka:

mujcek -> same nosečke (5.4.2005 14:21:58)

Anitka tudi tvoja štorklja s štručko ni več daleč :)

Anitka -> same nosečke (5.4.2005 17:27:27)

Sem glih zadnjič že dve videla, pa sta rekli, da naj še malo počakam, ker gre najprej k vsem vam, potem pa še k meni.;):miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Nyah* -> same nosečke (5.4.2005 21:57:31)

Tut men je ena stroklja zadnjic prav navihano pomahala in pomeziknila:)-:)-:)-:)-

Le kaj to pomeni:ups::ups::ups:?

Anitka, se zame reci, da bom kmalu :nosecka::nosecka:, prooooosim, vsaj tako kmalu kot ti:bravo::bravo:!

NYah:metulj:

Stran: [1]