|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čudno, res čudno
5.4.2005 7:22:24   
Kris
Dobro jutro punce!

Z mojo M:hudicek: se nekaj dogaja. V vseh teh letih je še nikoli nisem imela v taki obliki.

Včeraj okoli 7. ure zvečer mi je pritekla ena rahla kapljica krvi in potem čisto nič več. Pozorna sem bila na vsako malenkost.

Danes mi pa priteče malo več. Ravno minuto nazaj sem imela občutek tiščanja. Sem "odpeketala" na WC pa samo kri, nič urina. Še vedno imam občutek tiščanja.

Kaj je to lahko kak prehlad??
Nekako sem res upala, da bi to bilo to.

O naj bi imela med 20, in 25. marcem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čudno, res čudno
5.4.2005 7:32:05   
emaa
Počakaj kak dan, da vidiš kako močna je, če pa se bo že danes nehala in bo šibka, pa za vsak slučaj naredi test, drugače pa so izcedki in šibke stalnica vasj pri meni.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čudno, res čudno
5.4.2005 18:01:54   
gojska
Kris, če je krvi malo kot jaz razumem je možna vgnezditev. Malo si zračunaj.
Vgnezditev je tik prej ali v času menstruacije.
Držim pesti:rozica:
goja

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?