jeannetka
|
Pozdravljene, sicer je tema ni več najbolj aktualna in veliko vas je bilo anonimnih, tako da ne vem točno komu odgovarjam, a se vseeno počutim dolžna dati komentar vsem tistim, ki ste negativno nastrojene proti mamici, ki je posvojila afriškega otroka. Gospe ne poznam, ker ne spremljam slovenske scene in me tudi ne zanima, kdo je. Denar, ki ga je plačala za ves postopek, ne bi družini pripomogel k boljšemu življenju, četudi bi jim ga ona dala in četudi zanje pomeni to ogromne vsote denarja. S tem denarjem bi si v najboljšem primeru zgradili hišo in mogoče malo boljše jedli, prihodnosti pa ne bi spremenili. Življenje zanje ne bi bilo boljše. Kar ta družina potrebuje in vse ostale, je izobrazba in možnost živeti drugačno življenje. S tem, ko so deklico posvojili, ji bodo omogočili boljše življenje. Deklica se bo izšolala, si našla službo in bo nekega dne lahko pripeljala svojega bratca in še koga v Evropo (mama verjetno ne bo želela priti) in to so sanje vsake afriške družine. Nekatere tukaj pametujete in se vam v resnici niti sanja ne kako dejansko živijo v Afriki in kaj pomeni življenje tam. Mamica je gotovo bila presrečna, da je našla deklici družino v Evropi, ki bo poskrbela zanjo in nekega dne posledično še za bratca. IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy Je možno posvojiti tudi kakšnega starejšega? Tam, okrog 25 let? Malo za šalo, malo za res. Če dečku oz. moškemu obljubiš samo E od evropskih papirjev, bo za teboj hodil po kolenih in ga ne boš rabila na osvojiti in ne posvojiti. Vse bo naredil zate, samo da ga spraviš sem. In to je resnica žalostne Afrike, ki se je ne zavedamo in ki je nočemo poznati. Za vsako posvojitev sem neizmerno srečna, ker vem kaj pomeni to za njih in njihovo bodočnost in upam, da bodo še in še obstajali ljudje s tako velikimi srci, ki si bodo želeli posvajati, pa ne samo iz Afrike, povsod po svetu, kjer otroci to potrebujejo.
|