|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dodatni pregled v začetku N
11.12.2008 18:42:10   
Anonimen
Sem v 7. tednu. Pred 2 dnevoma sem bila na 1. pregledu. Na UZ se je videla le vrečka, otročička pa še ne. Zdaj me je G naročila šele 9. januarja (to je čez 1 mesec). Mene pa zdaj zelo skrbi. Ne vem kako bom dočakala ta datum. Pa še prazniki so vmes.
Je možno, da pokličem G in se čez kake 10 dni (pred božičnimi prazniki) naročim še na en pregled? Bi me vzela? Al bi zgledala preveč tečna? Kakšno je vaše mnenje?
Hvala za nasvet
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dodatni pregled v začetku N
11.12.2008 18:50:39   
AnciM
Kolikor prebiram ta forum, so punce povečini v takih primerih naročene čez 14 dni. user posted image Mogoče ker so prazniki...

Mislim, da bi bilo razumljivo in ne bi bila tečna, če bi želela še letos izvedeti kako je na stvari. Če pa bi slučajno G odšla za praznike na dopust in ne bi prišla na vrsto, bi pa jaz na tvojem mestu tam po 20. 12. odšla na urgenco z izgovorom, da sem krvavela. Bi me vsaj dali na UZ in bi se videlo, kako je s plodkom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2008 19:01:42   
Ploha
samoplačniško greš lahko kamorkoli in kadarkoli

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2008 19:37:54   
bskrle
Ne vem, kaj prehitevaš. Prezgodaj si bila na pregledu , januarja se bo že vse videlo.
Verjetno si bila ob pregledu noseča manj kot 7 tednov.
Bodi brez skrbi in ne prehitevaj dogodkov.
Verjetno bo vse ok.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2008 21:06:24   
Anja24

IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Ne vem, kaj prehitevaš. Prezgodaj si bila na pregledu , januarja se bo že vse videlo.
Verjetno si bila ob pregledu noseča manj kot 7 tednov.
Bodi brez skrbi in ne prehitevaj dogodkov.
Verjetno bo vse ok.

Se strinjam. Nekatere bi imele najraje, da bi vedele že naslednji dan. Sej vem, da komaj čakaš še potrdilo ginekologa, ampak vsaka stvar rabi svoj čas.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2008 12:10:18   
hrabra miška
Ne se obremenjevat,raje uživaj v nosečnosti, po moje je reš še malo prezgodaj. Želim ti najlepših 9 mesecev.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2008 15:03:58   
girly
te razumem, da težko čakaš,ampak kar potrpežljivo, če se je GV  videla, potem je izključena IMN, tako ni nobenega razloga, da se sekiraš. kar počakaj do pregleda, bo potem bolj veselo, ko boš videla svojega user posted image . saj bo vse ok, samo pozitivno in pogumno. pa uživaj čez praznike!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2008 17:42:51   
nina166
Anonimna enako je bilo pri meni. Na prvem uz sem bila ko v 7. tednu (računano po zadnji m). Vendar se ni še nič videlo. G mi je rekla, da sem očitno zanosila kasneje in da naj bi bila takrat noseča samo 5. tednov ali pa še manj. In me je naročila čez en mesec. Ko sem jo vprašala ali ni to malo dolgo je rekla, da takrat se bo zagotovo videlo. Potem pa sem čez 14 dni začela rahlo krvavet in ker je bil ravno vikend, sem šla na pregled v porodnišnico. Tam pa se je že videl plodek in tudi srček je že lepo bil. Zdaj pa imam še dober mesec do poroda.

Vem da je to čakanje zelo mučno, vendar boljše da greš na pregled malo kasneje pa se bo zagotovo že vse videlo. Če greš prej, se mogoče še ne bo ali pa se bo videl samo plodek, srček pa se še ne bo slišal in te bo spet skrbelo. Poskusi čim manj mislit na to, boš videla kako hitro bo minil ta mesec do pregleda.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?