Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dodatni pregled v začetku N 11.12.2008 18:50:39
|
|
|
|
AnciM
|
Kolikor prebiram ta forum, so punce povečini v takih primerih naročene čez 14 dni. Mogoče ker so prazniki... Mislim, da bi bilo razumljivo in ne bi bila tečna, če bi želela še letos izvedeti kako je na stvari. Če pa bi slučajno G odšla za praznike na dopust in ne bi prišla na vrsto, bi pa jaz na tvojem mestu tam po 20. 12. odšla na urgenco z izgovorom, da sem krvavela. Bi me vsaj dali na UZ in bi se videlo, kako je s plodkom.
|
|
|
|
RE: Dodatni pregled v začetku N 11.12.2008 19:01:42
|
|
|
|
Ploha
|
samoplačniško greš lahko kamorkoli in kadarkoli
|
|
|
|
RE: Dodatni pregled v začetku N 11.12.2008 19:37:54
|
|
|
|
bskrle
|
Ne vem, kaj prehitevaš. Prezgodaj si bila na pregledu , januarja se bo že vse videlo. Verjetno si bila ob pregledu noseča manj kot 7 tednov. Bodi brez skrbi in ne prehitevaj dogodkov. Verjetno bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Dodatni pregled v začetku N 11.12.2008 21:06:24
|
|
|
|
Anja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Ne vem, kaj prehitevaš. Prezgodaj si bila na pregledu , januarja se bo že vse videlo. Verjetno si bila ob pregledu noseča manj kot 7 tednov. Bodi brez skrbi in ne prehitevaj dogodkov. Verjetno bo vse ok. Se strinjam. Nekatere bi imele najraje, da bi vedele že naslednji dan. Sej vem, da komaj čakaš še potrdilo ginekologa, ampak vsaka stvar rabi svoj čas.
|
|
|
|
RE: Dodatni pregled v začetku N 12.12.2008 12:10:18
|
|
|
|
hrabra miška
|
Ne se obremenjevat,raje uživaj v nosečnosti, po moje je reš še malo prezgodaj. Želim ti najlepših 9 mesecev.
|
|
RE: Dodatni pregled v začetku N 12.12.2008 15:03:58
|
|
|
|
girly
|
te razumem, da težko čakaš,ampak kar potrpežljivo, če se je GV videla, potem je izključena IMN, tako ni nobenega razloga, da se sekiraš. kar počakaj do pregleda, bo potem bolj veselo, ko boš videla svojega . saj bo vse ok, samo pozitivno in pogumno. pa uživaj čez praznike!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?