Bety -> Čvek, čvek? (5.4.2005 8:06:48)
|
Hojla punce.....:kava: pa košček :torta: za vsako ... nič ne praznujem, samo vas "častim" ... Jaz sem mojega pred 5. minutami poslala v Italijo po Prometrijum... (če ne ta mesec, pa bomo rabili drug mesec) ...in se takoj vsedla za ekran :love: ... Udb...blagor tebi....ti si :nosecka: ... :love::duda::love: ...prav vesela sem, ker si ostala z nami ... smo kot tete tvoji :duda: Za slabosti, pa poskusi en trik... mogoče bo pomagalo ..."masiraj kožico med levim kazalcem in palcem in poskušaj poiskati eno bolečo točko v tem predelu" ...mislim, da je nekje en cm globoko ... ko zatipaš tisto točko, ful boli... pa jo dej malo masirati, bolečinam navkljub... vztrajno ...nekatere trdijo, da slabosti trenutno prenehajo ... poskusiti ni greh ... :rozica: Vseeno vas moram vprašati... ni mi povsem jasno, zakaj ene krvavijo čeprav pijejo Dabroston, ene zaradi njega ne krvavijo, pa niso noseče ?!?! :zmeden: ... Uffffff....danes bo sigurno začelo deževati z nosečkami, pa še mlaj je v četrtek ... :rozica: za vse
|
|
|
|