|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   negativne posledice uporabe hojice
4.4.2005 23:04:16   
babylove
Je katera izmed vas zaradi uporabe hojice opazila kakšne negativne posledice pri otroku (hrbtenica, motorika, ploska stopala,...)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.4.2005 23:10:49   
polona2
Ne. Sicer se šele sedaj, pri devetih mesecih začenja plazit, se mi zdi, da tu ni hojica nič kriva,pri hoji npr.tudi lepo stopi na celo stopalo,
sinček moje najboljše prijateljice je dva dni starejši od Hane in je bil v hojici skoraj tri mesece več, pa že skoraj sam hodi, se plazi že dolgo in nima nikakršnih težav zaradi uporabe hojice.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2005 23:15:59   
Magi*
nekateri zdravniki trdijo, da naj bi škodila razvoju hrbtenice, ker sili otroka v pokončno držo še preden je hrbtenica za to pripravljena. to se meni sliši logično, vendar pa mislim, da občasna uporaba ne more pustiti kakih hudih posledic. no, jaz vseeno moje ne bom not dajala.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2005 23:24:08   
frutka_
Jaz je sicer ne uporabljam ampak je pa potrejno od dr. da je od moje kolegice mali moral obiskovati fizioterapijo zaradi uporabe hojice. Mali je namreč vlekel nogice, ko je hodil. Dr. je to nedvomno pripisal uporabi hojice.

Odločitev je valda tvoja, ampak tudi jaz menim, da občasna uporaba ne škodi, kar pa gre v skrajnosti pa je vsekakor škodljivo.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2005 6:55:28   
TARA in MAJ
ne in tudi nisem ptoti;)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2005 8:53:28   
Gina
Vsi trije uporabljali. Nobenih posledic. Posledice bi bile, če bi jih ves čas notri imela!! Če so pa malo tu, malo tam, pa je čisto ok.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2005 8:59:12   
Anonimen
Jaz sem mojo dala kar hito v hojico,ker je hotela ves čas biti na nogah in me je hudo bolel hrbet.Shodila je z 11m.Nobenih težav.Sedaj že 5 let pleše balet in z nogami ni nič narobe.Seveda pa ni treba pretiravati!

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2005 9:48:34   
puncica
Mislim da je kimi enkrat pisala da ji je pediater rekel da se tamal preveč naprej drži ker uporablja hojco, pa da naj mal manj ga not daje mislim da je blo neki v tem smislu.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.