Anonimen -> Tako zasvojena z RR (4.4.2005 22:19:02)
|
da sem v soboto zažgala kosilo!!!:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups: Si morete misliti,kako daleč sem že prišla. Doma me imajo že vsi poln kufer, ker samo čepim za računalnikom, ko imam priliko. In tako sem v soboto veselo gledala slike v albumih, ko se je Nenajani kazala z novimi slikicami svojega trebuščka, pa enega novega kužka je ena dobila (pozabila ime). In naenkrat je začelo lepo dišati po zažganem iz kuhinje. Pa je šla moja polivka za testenine po gobe in sem lahko začela kuhati znova. :)-:)-:)-:)-:)- Za crknit, vam rečem! Bom se morala malo k sebi spraviti in posvetiti domačim opravilom. No, vsaj otroka zaenkrat še ne zapostavljam zaradi RR. :zmeden2::zmeden2: Povejte mi, kako pa ve zmorete biti na tekočem z vsem, kaj se dogaja na RR, če niste po cel dan malo po malo gor, da sledite vsem novostim? Ker teme tako hitro noter letijo, da jih hitro nekaj zamudim pod zadnjih 30 debat. Kaj pa delajo vaši otročki ta čas, ko klepečete na RR? Jaz sem gor samo, ko zaspi ali pa je 15 minut miren v stajici. Kako pa ve to uskladite?
|
|
|
|