Punce pozor!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sulfinija -> Punce pozor!! (4.4.2005 20:18:55)

Danes sem na mobitel dobila klic.Klicala me je sodelavka in naznanila,da me klicala šefica naj pridem nazaj delat,...
Veste kaj punce sedaj jo ne bi motilo da delava na najini :duda:,samo prej jo je.Veste kaj če me pokliče jim bom povedala,da me pred julijem ne bo videla tam,kajti meni je moja :duda: več kot ta lsužba.Pa kaj si misli na UZ hodit v MB,pa delat pa pol dva tedna po inseminaciji se ji res jne nameravam naprezati,da bom pol lahko rekla,čez zaradi službe nama ni ratalo.Vewndar ji povem,če bom slučajno mogla čakati na IVF kakih 6.mesecev pol ni problema sedaj med temi poiskusi pa res ne.Če ji je res toliko do mene bo razumela in me pol vzela,kajti sedaj res nisem pripravljena še to nazaj sprejeti.Veste še to oklevam da si bom vzela mesec pauze,če ne rata v drugo,da se psihično in fizično pripravim na zadnji poiskus mogoče pa bo le ratalo in pol nadaljujem zaradi tega da se mi telo malce odpočije saj je bil zame prva inseminacija res velik napor.

LP vsem skupaj in z idejami na plan kako naj ji razloćžim naj že razume,da mi je moja :duda: vcse na tm svetu.

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:,ki bo prav kmalu vesela srečka :nosecka::nosecka::nosecka:!!!

biba77 -> Punce pozor!! (4.4.2005 20:28:04)

Mojca, jaz sicer spostujem tvojo odlocitev, samo razumem je pa ne...
Meni so v neplodnostni ambulanti lepo povedali, da po inseminaciji bolniska ni potrebna in ce ti nekdo ponuja delo... Ne vem, no...
Vsekakor vsaka dela po svoji najboljsi vesti in vse si zelimo pikice bolj kot sluzbe ali denar, zato ti zelim, da bo tvoja odlocitev (kakrsnakoli ze bo) pravilna in bos do :duda: prisla cimprej.

Sulfinija -> Punce pozor!! (4.4.2005 20:34:14)

Astra!!!

Veš kaj moja šefica je taka jaz bi morala v MB,ko bi mi ona rekla,ne takrat,ko mi reče G.Vsakokrat je krulila,psihično te včasih tako nakrulila,7.ur z temi sesalci težkimi,naprezanje,ponoči,...Veš kaj sedaj pa še rabi za bazen,kjer so savne in okrog 32 stopinj,jaz mislim,da to ni pametno delati med temi postopki,...Da bom kdaj rekla,da zaradi tega ni ratalo,jaz mislim,dsa tega denarja sedahj res tako krvavo ne rabim in si vsaj od tega dela malo odpočijem.

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Maša26 -> Punce pozor!! (5.4.2005 6:42:39)

Jaz ti pa dam kar prav. Druga stvar bi bila, če bi bila tvoja šefica v redu oseba in delo fizično nezahtevno, potem bi ti rekla, pojdi delat, se boš vsaj malo zamotila. Če si pa lahko privoščiš pavzo, potem je pa ql.

LP! :rozica:

petra29 -> Punce pozor!! (5.4.2005 8:06:52)

Tudi sama se že kar nekaj let trudim za drugega otroka.Tako da sem sedaj v postopku IVF, ker imam neprehodne jajcevode. Ampak mislim da ne delaš prav. Preveč se posvečaš postopku samemu.Pojdi v službo. Delaj. Poskusi čim bolj odklopit. Ne analiziraj vsakega znaka, ker to ni dobro zate in tvojo psiho. Poglej tudi vsaka ženska, ki zanosi naravno ne počiva, ker v bistvo sploh ne ve kdaj točno je zanosila.

Poizkusi se čim bolj odklopit, ker bo vse to živciranje pustilo posledice na tebi.
Torej odklop pa kar bo pa bo.

Pa brez zamere!
Petra

Skorpija -> Punce pozor!! (5.4.2005 10:20:47)

mojca9000, kolikor vem iz prejšnjih debat so ti že povedali, da ti pogodbe ne bodo podaljšali. Če to sigurno veš in je še tako, potem naredi tako, da se boš ti najbolje počutila. In če nista v hudi finančni stiski je sigurno bolje se posvetit sebi in :duda: in kaj pa veš, mogoče te bo pa potem zagrabla nora volja za iskat kakšne druge in boljše rešitve glede zaposlitve. Jaz sicer ne vem kaj si sedaj delala ampak kaj noro dobrega ni moglo bit in zelo zadovoljna najbrž tudi nisi bila. Življenje je eno samo, najdi nekaj kar te bo čimbolj veselilo, sploh pa je pri tebi otrok na prvem mestu... Kaj pa vem, jaz sem včasih za to, da vse skupaj pošlješ v pm:bravo:

Pa veliko sreče!

Gea1 -> Punce pozor!! (5.4.2005 10:51:31)

Se čisto strinjam s Skorpijo. Če v službi nisi zadovoljna, potem to vsekakor lahko vpliva tudi na neuspešnost zanositve. Najprej moraš biti zadovoljen s svojim vsakdanom, da lahko pride še kaj drugega.
Tudi meni gre na živce, ko moram vsak dan v službo in se mi zdi, da se življenje vrti v nekakšnem začaranem krogu, ampak jaz nimam možnosti razmišljati drugače, ker delam doma.
Ti pa lahko in prav pogumna si, ko :duda: postavljaš takole na prvo mesto.

Pozdravček in čim prej :nosecka:.

gven -> Punce pozor!! (5.4.2005 12:32:18)

Draga Mojca!

Za tvojo šefico se ne sekiraj, ti ostani doma, spočij se in relaksiraj !

Tudi za mano je neuspešen postopek, in sem na poti k drugemu. Sem na klomifenu in Gonal F.
Sem v bolniški že 1 mesec tako da je dala moja zdravnica na komisijo, če mi bodo podaljšali pa ne vem.
Kako zelo obremenilno in izčrpujoče je, te čisto razumem, saj smo mele zelo podobne občutke ...
Jaz sem se s svojim šefom dogovorila, da če mi slučajno ne podaljšajo bolniške, vzamem par dni starega dopusta in ko zaključim spet v bolniško.
To so take življenske stvari, tako da se je treba za to zavzet!

Že cel mesec ponoči ne spim, tko da sem čisto adijo, in tudi ta hormonska terepija je kar težka, saj veš ker si že probala!

OSTANI DOMA, RAZVAJAJ SE, SE POČIJ IN UŽIVAJ!!!!!!

Pomembna si samo ti in sama se boš odločala za potek tvojega :duda::duda:!!

Želim ti zelo lep dan, kateremu naj sledijo še mnogi!
LP

Stran: [1]