MTFP
|
Morda smo se res narobe razumeli, pravim, da sem zelo strpna in tudi v ne obnašam se v stanovanju, kot da se mi jebe za cel blok. In da razumem, da je kdaj kje kak hrup, da otroi skačejo in da je parkrat na leto pri kakih sosedih muska tudi po 22h do fula. Dokler ni to vsak dan, vse toleriram, in se tudi sama trudim, da ne bom šla v nedelju v času kosila kakih žebljev zabijat... V bloku tudi nimam nobenih težav z sosedi. Saj sem rekla za obnovo sem se dogovorila od 8 -14.30 ure, ker je takrat najmanj ljudi doma, pa so bili mojstri pripravljeni delati do 18h. Pa vem kako je bilo meni ko sem se npr. še imela za učiti pa so vrtali... Jaz sem se v mojih postih postavila v tisto najbolj absurdno pozicijo. Soseda, ki sem ga omenjala in je kolegici klical policijo če so vrata zalobutnila, če se je otrok jokal, in kot sem rekla š celo ko otroka ni bilo doma onadva sta pa spala, pozvonijo policaji. Takega človeka ignorirati ne moreš. Ker ti greni življenje na vsakem koraku. In v tem primeru bi pa jaz pokazala vso svojo zlobo, da mu zagrenim nazaj, da vidi s kom ima opravka. Se zgražaš ker ga je sosed na gobec. Zanimivo, v celem bloku se ni niti en zgražal, pa je bil dec (gospod mu ne morem reči) že orenk v letih. Ampak kaj bi si pa ti mislila o seosedu, ko nikoli zjutraj ne bi vedela ali ti je spet prerezal gume ali ne. Ali je s istim svojim kolesom zapel v vrata tvojega avta, ker se je spomnil ravno tam mimo iti in med dvema avtama ni bilo dovolj placa. Če boš slučajno parkirala pod njegov balkon si imela zjutri navtu vse od kave, do ogorkov in še kake smeti. Bil je hudič od človeka, dokazati se mu pa ni dalo nič. Nam je 2x prerezal gume, kar ni mali strošek, ob akem se ti bogi starček ne smili več. Ne pretiravam ampak bolj žlehtnega soseda človeka nisem videla. Še žena mu je pobegnila in se vrnila po njegovi smrti. Enkrat se spomnim sva ga s prijateljem našla v jarku, pjanega in bila je zima, in sva ta smrad (se opravičujem izrazu) pobrala naložila v avto in odpeljala domov, naslednji dan je prijatelja prijavil policiji, da ga je oropal in porinil v jarek.... (predvidevam, da se mene ni spomnil, saj me ni omenjal)....... In še miljon takih zgodbic je tega našega soseda... Verjetno sem v takem tonu pisala ker sem se spomnila točno določenih sitacij in kako bi odreagirala. Med normalnimi sosedi, pa smo tudi mi normalni, in toleriramo njih, oni včasih nas, v največji meri pa se trudimo da ne motimo drugih (pa seveda ne hodimo po prstih ).
|