zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Poglejte. Ni problem v tem, da če mami ustreza uspavanje, da otroka crklja tudi 2 uri, če je treba, pa da je zdaj to narobe. Nikakor ni. Če mami to ustreza, potem je vse v najllepšem redu. Pa če se je treba k otroku ulešt in ga malo pobožat, da zaspi, je tudi v redu. Super. Pa če mu je treba kakšno pemsico zapet, je tudi v redu. Vse je v redu, dokler je obema v redu. Če pa otroku ni nikoli dovolj in vedno hoče še več, potem pa nastane kriza in je treba nekaj naredit. Ker vsak večer po par ur tam ležat, pa ne samo večer, tudi podnevi, potem pa človek res nič več drugega ne dala, kot leži pri otroku in ure in ure čaka, da bo dete zaspalo. Pa še to mora čistu pri miru ležar, ker če ne se dete takoj zbudi in potem je jovo na novo potrebno kakšen ritual uspavanja. Na koncu niti dihat več ne smeš, ker se že zbudi, kaj šele, da bi se malo premknil, ko ti že roka in noga zaspita. In potem, ko po parih urah mogoče res spi, vsaj zdi se ti tako, se začneš po vseh 4 plazit iz sobe, pa čisto na koncu, ko si že skoraj zunaj, čistio narahlo zaškriplje ena hudičeva deščica od parketa in tojnk, glava tvojega otročička je že pokonci, že gleda, kam si mu imel namen pobegnit. In veeeeeeee, ajde, gremo jovo na novo. Ja, eni so taki. Moj je bil. In pač pri takih je pa treba nekaj naredit. In jaz sem vesela, da sem. Ni šlo drugače. Če pa vam ustreza, vam in otroku, potem pa res ne vem, kaj je treba komplicirat. Super. Nimate boljšega. Uživajte maksimalno. Se 100 % strinjam z vsem, kar si napisala.
|