Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
poslavljam se od vas... 4.4.2005 20:54:56
|
|
|
|
Janeja
|
Barbara, vso srečo in čim hitrejše okrevanje. :rozica: Verjamem, da se kmalu spet beremo.
|
|
|
|
poslavljam se od vas... 4.4.2005 21:03:04
|
|
|
|
HuAnita
|
Da bi svet videla v vsej lepoti po operaciji! :rozica:
|
|
|
|
poslavljam se od vas... 4.4.2005 21:41:32
|
|
|
|
Jutra
|
Najlepše se vam zahvaljujem za spodbudne besede.:rozica::rozica::rozica: Priznam, da jih kar rabim... Bom pa prosila moža, da vam na kratko sporoči, kako je bilo na posegu. :)Nenajani, sama sem imela namen iti na operacijo že v nosečnosti, pa so mi svetovali, da je bolje iti nekaj mesecev po porodu. Je pa poseg samoplačniški. Več informacij boš dobila na tej spletni strani: http://www.irman.si/ :)Splišni in ostale, moja hiba je predvsem velika razlika v dioptriji L in D očesa ter visok astigmatizem. Službo pa imam žal takšno, da sem osem ur pred računalnikom in to je še izdatno poslabšalo moj vid v zadnjih letih.:( Zato bi kar ostala na porodniški še par let:)- :)Mamsi, da je zdravje dragoceno, se zavemo šele takrat, ko je ogroženo. Kako dragocene so oči, pa se zavedamo vsi slabovidni. To je naše okno v svet. Zato sem si vedno govorila, da čeprav tako slabo vidim, znam zato gledati tudi s srcem.:metulj:
|
|
|
|
poslavljam se od vas... 4.4.2005 21:50:28
|
|
|
|
Pupica
|
barbara2004, tudi tebi veliko veselja:rozica::rozica::rozica::rozica:...No pa reci možku, da ne bo pozabil novic za nas!!!!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
poslavljam se od vas... 4.4.2005 22:27:31
|
|
|
|
mehurčica
|
Barbara, tukaj je šopek rožic:rozica::rozica::rozica:. Če boš pa kaj potrebovala pa kar preženi dragega za računalnik.:) Lp:miska:
|
|
|
|
poslavljam se od vas... 4.4.2005 23:14:04
|
|
|
|
frutka_
|
Barbara drži se pa javi nam kako je uspelo in kakšne sličice daj gor od Zarjike da bomo videli kako raste... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
poslavljam se od vas... 5.4.2005 0:19:58
|
|
|
|
nikitta
|
drži se in čakamo te na RR!
|
|
|
|
poslavljam se od vas... 5.4.2005 0:38:14
|
|
|
|
Kadija
|
Želimo ti vso srečo!!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
poslavljam se od vas... 5.4.2005 7:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
U, bemti vrabca, a taka da je ta stvar? Rada sem te brala in trdno verjamem, da te bom kmalu spet lahko. Drži se in čimprejšnje okrevanje ti želim ;)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?